Bananpandekager

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke havde en sød tand. Jeg elsker søde sager! Og selvom jeg har fjernet raffineret sukker fra min kost, så kan min søde tand godt forkæles lidt i weekenden med sunde pandekager. De har efterhånden cirkuleret rundt i både blogland og på Instagram, men de er altså også bare vildt gode og SÅ simple at lave. To ingredienser! Æg og banan :) Jeg har dog tilføjet hjemmeblendet mandelmel for at få en lidt fyldigere pandekage og samtidig fjerne lidt af omelet-smagen.

Ikke-navngivet-2-680x562

 

Ovenstående pandekager er lavet af:

– tre modne og moste bananer
– tre æg
– 100 g blendede mandler
– (evt. lidt vaniljesukker)

Bland ingredienserne sammen, varm panden godt op og steg de lækre pandekager i kokosolie.

Yum, yum :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Bananpandekager

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *