(Work)outfit of the day #8

Jeg har ikke haft mulighed for at holde jer opdateret på min løbeskade, så den update får I lige med i dette indlæg :) Det kan nemlig siges kort og godt: Det går fremad! Jeg fik grønt lys til at løbe 3 km onsdag, hvorefter jeg fik lov til at løbe 5 km fredag og 7 km søndag. De to første ture var på løbebånd og de 7 km i går var ude i den skønne natur. Turen var intet mindre end fantastisk og jeg lever stadig højt på oplevelsen! :) Mit ben var ømt under turen og også efterfølgende, men ingen jag og deciderede smerter. Derudover bliver der holdt godt øje med mig. Jeg sender en sms til min fys/osteopat efter hver tur, hvor jeg fortæller hvordan det er gået og så får jeg en tilbagemelding. F.eks. så skrev han til min besked fredag, at det var helt ok med den måde jeg kunne mærke mit ben på under løbet. Og dét var virkelig rart at høre, for ellers har jeg det med at gå og bekymre mig om skaden går i den forkerte retning igen eller hvordan. Derudover har jeg også tid hos ham minimum en gang om ugen, faktisk, så er jeg lige kommet hjem fra et besøg hos ham – og skal derhen igen på fredag. Føler mig virkelig i trygge hænder og det bedste af det hele, han synes spændingerne i benet er begyndt at løsne op, det gjorde mig meget glad da han sagde det :) Han tror nemlig på at jeg bliver klar til den 18.maj. Indtil da lytter jeg til hans instruktioner og følger dem meget nøje :)

I går løb jeg i nedenstående outfit, men uden løbejakken da vejret jo var og er fantastisk :) Mine kompressionstights er blevet fuldstændig uundværlige, særligt efter min skade! Jeg føler de formår at holde mit ben bedre på plads under løbeturen. Om det er en psykologisk effekt, det kan godt ske, men det hjælper mig mentalt utrolig meget :)

Fitness blogJakke: 2XU// T-shirt: Nike// Tights: 2XU // Sko: Nike

Hov, jeg vil altså gerne lige understrege, at jeg altså ikke løber i de sko jeg har på. Totalt misvisende, det beklager jeg ;) Jeg løber i disse.

Sundheds blog

Nike Air Max Thea Pink

trænings blog

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “(Work)outfit of the day #8

 1. Hvor er det skønt for dig, det går den rigtige vej med skaden! Jeg krydser fingre for, at du bliver klar til den 18. – andet ville godt nok være synd for både dig og Susan! I er så skønne at følge frem til maratonet, da glæden stråler ud af jer :-)
  Min maratondebut er udsat pga. en skade, så nu hepper jeg bare på, at din skade går over inden CPH (og at jeg selv bliver klar til september i stedet for) :-)

  • Hvor er du bare sød, tusind tak <3
   Jeg er dog rigtig ked af at din marathondebut er blevet udsat :-( Jeg er og har været igennem samme overvejelser og hele følelsesregisteret omkring det igennem – og må indrømme, at jeg stadig ikke helt tør håbe at det bliver en realitet.

   • Nej, det er helt vanvittigt frustrerende, når man bare så gerne vil løbe! Så jeg kan helt sikkert følge dig i alle de reaktioner, du har delt både her og på IG.
    Jeg krydser fingre for dig, og du er jo i kyndige hænder, lyder det til, så jeg tror på det :-) Men jeg forstår også godt, at du ikke tør glæde dig for tidligt!

 2. Smukke V – hvor er det et lækkert løbe-outfit :) + hvor er jeg bare glad for at høre, at det går fremad med benet, og du måske bliver klar til marathon :D Kram fra A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *