(Work)outfit of the day #7

bedste fitness blogMed det lækre vejr vi indtil videre har haft, så kan det da næsten ikke blive andet end en fantastisk påske! :) Susan og jeg udnyttede det gode vejr til at få taget lidt forskellige billeder. Af en eller anden grund skulle vi absolut stå på Aarhus’ mest vindblæste steder af alle, så I må ikke lige tage jer af at mit hår er alle vegne. Læg I stedet mærke til den flotte baggrund, som altså var så fin, at jeg gik på kompromis med håret, haha ;) Derudover synes jeg også I skal lægge mærke til mit fine tøj på billederne, for hvis jeg skal være helt ærlig, så bruger jeg ekstremt mange timer i det tøj! Det er så behageligt at have på, så igen må jeg indrømme at hverdagsmodetøjet har det med at blive i skabet… ;) 2XU1Singlet: 2XU// Trøje: 2XU // Tights: 2XU // Sko:Nike2xu2

trænings-blog

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “(Work)outfit of the day #7

  1. Bliver lige nødt til at høre – jeg har kigget lidt på de 2xu tights.. Er den eneste forskel bare om man bruger dem til træning og restitution? :-) og taget man så bare restitutionsbukserne på efter en god omgang cardio eller styrke til benene? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *