(Work)outfit of the day #6

IMG_1287

Til træning ser man mig typisk iført ovenstående outfit eller noget det minder om.

2XU

De tights jeg har på et fra 2XU med kompression og er guld værd i min træning, der for tiden byder mig lange løbeture dagen efter tung styrketræning af især benene. De sørger i høj grad for at mine ben ikke føles tung under løb og ved styrketræning synes jeg de hjælper til at holde musklerne bedre på plads, så jeg ikke i ligeså høj grad skal fokusere på at mine knæ ikke laver så uhensigtsmæssige bevægelser under squat. Jeg squatter pt med 80 kg på nakken, så det er virkelig vigtigt, at min teknik er helt i skabet og her føler jeg en større sikkerhed når jeg har disse bukser på :)
Den lilla top er en lidt ældre sag fra h&m, men modellen fås stadig. Den koster 79 kr og kvaliteten er faktisk rigtig god! De skifter løbende farverne ud, så der er lidt til enhver smag :)

IMG_1299Trøjen er fra Gina Tricot og koster 200 kr
I kan finde den her). Jeg har den også i lyserød, som jeg viser i denne video. Modellen henter tydeligvis inspiration i Nike trøjen Miller, men lever desværre ikke op til kvaliteten. Syningerne går hurtigt op, men trøjen er nu rigtig rar at have på og er den halve pris af dem jeg har fra Nike. Jeg bruger den typisk inden træning så jeg ikke bliver kold eller under styrketræning indtil jeg har fået varmen. Derudover har jeg brugt den til de seneste løbeture, da vejret jo er så mildt for tiden.
Og mine sko? Jamen dem har I jo næsten lige set her :) Jeg har taget dem i brug som hverdagssko nu, men jeg har forelsket mig i samme model, blot i en anden farve, som jeg vil bruge til træning. Dem får I nok snart at se :)

Nike Air Max Thea

5 Replies to “(Work)outfit of the day #6”

 1. Hej Tine
  Jeg sidder selv og overvejer at købe et par 2xu tights, men kan se der findes mange forskellige modeller, og har lidt svært ved at finde ud af hvad forskellen er på de enkelte modeller – jeg vil derfor hører dig efter hvilken model dine tights er, og om du evt. ved lidt om forskellen på de enkelte modeller?

  Venlig Hilsen
  Lise Hvarre

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Lise :)
   Du kan se min model her.
   Jeg har kun prøvet denne, men Susan har også den model der hedder Elite og den som hedder restitution. Hun synes der er stor forskel på de tre, så har faktisk lokket hende til at skive et indlæg omkring dem :) Det bliver på hendes blog: levsundt.com/blog, vi skal lige have taget billeder til indlægget, så tør ikke love hvornår det kommer op :)

 2. Jeg squatter med 15/18 kg i fri squat. Jeg føler at mine ben kan klarer mere, men så kan jeg sinpelthen ikke løfte stangen med mine arme. Derfor er jeg begyndt at tage squats med mere vægt i et stativ også. Er dine mange kg i fri squat? Ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre :( har du nogle råd?

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Jeg bruger altid et squatstativ :) Det er klart det mest sikre, især når man skal have få gentagelser og virkelig presses. Jeg tager 5 sæt af 5 gentagelser.
   Du kan evt se hvordan Susan og jeg squatter i videoen her, den er fra december, så beklager julemusikken ;) Vores styrketræningsprogram er ikke det samme længere, da vi nu kører flere sæt med færre gentagelser :)
   Håber det hjælper, ellers skriver du bare igen :)

 3. Tusind tak for svar, det indlæg vil jeg glæde mig til at læse :)

Leave a Reply