(Work)outfit of the day #5 – winter edition

kari-traa-07.12.13

Når vejret er koldt, men uden en masse blæst og vind, så er ovenstående outfit mit yndlings når det gælder løb.

Min påklædning fra top til tå – yderst til inderst består af:

En sports bh med god støtte. Til styrketræning går jeg ikke i samme grad op i støtten af min sports bh, men når det gælder løb, så er min holdning en anden! Her skal der virkelig være god støtte og jeg er altid på jagt efter den bedste. Så hvis I har nogle favoritter, så skriv endelig i kommentar-feltet. Jeg har indtil videre været glad for Casall og Nike Pro, hvor begge er til High Impact. Det trænger dog snart til udskiftning ;)

En tætsiddende og svedtransporterende top. Her bruger jeg typisk en Kari Traa Butterfly top, da jeg synes de er behagelig at have på og super svedtransporterende! Toppene kan også nemt bruges til fitness, hvor jeg har dem i mange forskellige farver. Favoritten er dog pt den pink, som jeg også har linket til :) Den koster 300 kr, men er på tilbud hos dinsport.dk til 200 kr. Husk på, at bomuld som det inderste lag ikke er at foretrække, da det suger fugten til sig, men kan ikke afgive den igen. Det betyder altså, at du risikerer at de lange løbeture bliver en ekstremt kold fornøjelse.

En varm isolerende trøje. Som mellemlag er jeg blevet vildt glad for Nike Pro Hyperwarm som jeg har på i det nedenstående billede. Den har jeg købt for 450 kr i Nike butikken. En anden favorit er Kari Traas Saga uldtrøje, som koster 500 kr. Uldtrøjen fra Kari Traa kan faktisk også bruges uden det inderste lag, da uld isolerer når det bliver vådt.  For mellemlaget er det vigtigt, at det er et isolerende lag, som giver varme, men også kan tage fugten fra det inderste lag.

Løbejakke. Her varierer jeg alt efter vejret. Hvis der ikke er blæst, så er ovenstående jakke fra Kari Traa mit favorit-valg. Den er lige nu på tilbud hos dinsport.dk til 550 kr. og er valgt så den i farverne passer til uldtrøjen (man går vel op i sit træningstøj ;) hehe).  Hvis det derimod blæser og er bidende koldt, så bruger jeg Kari Traa jakken som mellemste lag, uldtrøjen som det inderste og så finder jeg min gamle Addidas løbejakke frem, da den er vindtæt, men stadig åndbar.

Løbebukser. På billederne har jeg et par gamle Asics bukser på. De er super til de dage, hvor shorts er lidt for koldt, men jeg har dersværre (bittert) erfaret at de er ALT for kolde til denne årstid! Jeg skifter derfor mellem et par gamle vinter tights fra Newline, der passer til temperaturintervallet -15 til 0 grader og har derudover købt et par Fusion, som er gået hen og blevet mine absolut yndlingsbukser til alt! Jeg bruger dem til fitness, spinning og løb. Pasformen er perfekt, de er ekstremt svedtransporterende, kvaliteten er den bedste jeg til dato har prøvet og så er de noget så behagelige at have på! De koster 600 kr og er hver en øre værd :) Fusion har også lavet en model der hedder Hot, som er ekstra varme (minder nok lidt om dem jeg har fra Newline). Susan har skrevet lidt om dem i dette indlæg. Jeg købte faktisk mine Fusion efter at hun havde fortalt om hvor lækre de var, så begge tights kan vi i hvertfald varmt anbefale :)

Sokker. Jeg har nævnt det før, men et par gode sokker kan virkelig gøre underværker og minimere risikoen for vabler :) Jeg er utrolig glad for mine Blisterfree fra Nike. Jeg gav 150 kr for dem – og igen, så er det alle pengene værd. Mine har holdt siden foråret, så kvaliteten er også i top :) Det skal dog lige siges, at de er lidt glatte, så det skal man lige vænne sig til på den første tur, hvis man løber med lidt løse sko (jeg strammer ikke mine snørebånd særlig meget under de lange ture, da mine fødder udvider sig i løbet af turen).

Sko. Alfa omega, at de er tilpasset din løbestil. Jeg elsker stadig mine fra Nike af modellen Eclipse 3+.

Pandebånd. Jeg har købt et pandebånd fra Fusion, som efterhånden er fuldstændig uundværligt. Det koster 150 kr og pasformen er skøn. Det rykker sig ikke under løb og er både varmt, åndbart og svedtransporterende.

Handsker. I denne video nævner jeg godt nok, at jeg ikke løber med handsker, da jeg nemt kan holde varmen. Jeg må dog trække min ord i mig igen efter at have fået disse handsker i julegave. De er fra GribGrab og er den ultra tynde model. De er dejlige at have på og jeg oplever ikke at de undervejs bliver for varme. Det plejer ellers at være mit problem med handsker.

IMG_0599

Billederne er taget på en kold dag i december, hvor jeg var syg, så beklager lige de knap så kønne ansigter, haha! Men synes det var så fint med den hvide baggrund – og så må man jo ofre sig, ikke? ;)

//Løbejakken fra Kari Traa er modtaget som gave fra dinsport.dk.

IMG_0663

7 Replies to “(Work)outfit of the day #5 – winter edition”

 1. Vil lige tippe om at man magasinet Iform lige nu kører et introtilbud, hvor man kan får den lyserøde Kari Traa top, et par Kari Traa tights og tre numre af Iform for 99 kr. (+40 i porto). Det er da et super tilbud :). Tak for en rigtig god blog iøvrigt.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tak for det gode tip, det var sørme et godt tilbud! :)

 2. Altså jeg ved ikke om det kun er mig, der læser din blog og træner en del, men som stadig har store bryster… Men hvis der er andre som mig, så er trænings-bh’er fra Shock Absorber verdens bedste! De har også vundet nogle priser for dem, og jeg er sikker på, at også de der har en mindre barm, også vil være vilde med dem… Jeg vil mene at min g-skål barm ofte hopper mindre end nogle med meget mindre barm ;-) Selvfølgelig skal man ikke købe en så dyr sports bh (500kr), hvis man ikke har brug for det, men jeg synes, de er fantastiske og alle pengene værd!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak for det gode råd! :-) Det vil jeg helt sikkert prøve at følge op på!

 3. Lækkert tøj Tine!!
  Jeg vil lige høre, er dine fusion tights gennemsigtige?? Jeg skal købe dem i weekenden og glæder mig men skal lige sikre at de ikke er gennemsigtige? :-) :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Jeg har lige hoppet i dem og lavet “squat-testen” (hvad man dog ikke gør for sine læsere, hva’? hehe) og de er på ingen måder gennemsigtige! :) Tror faktisk det er de eneste træningsbukser der klarer “squat-testen” til U.G ;)
   Husk, at hvis du køber dem i Løberen, så er der 10 eller 15% hvis man er medlem af FW :) Det tilbud benyttede jeg mig nemlig af ;)

   1. Årh, tusind tak!!
    Jeg er hermed på vej i løberen i weekenden, håber at de så har dem i min str!! :-))
    Må man høre hvilken str du bruger? :-)

Leave a Reply