(Work)outfit of the day #4

IMG_9991

Når det kommer til løbepåklædning, så er jeg kæmpe fan af at løbe i t-shirts, hvis årstiden og vejret tillader det. Jeg føler ikke der er noget der irriterer, skal hives ned eller rykkes rundt på. Desuden så kommer min hestehale ikke i nærkontakt med svedig hud, som den eller ville gøre i en tanktop osv. Desværre er det begyndt at blive lidt for koldt til en kortærmet t-shirt, men så findes der heldigvis utrolig mange lækre modeller med lange ærmer og løbejakker.

T-shirten jeg har på er en lidt gammel sag fra Craft. Jeg har dog i forbindelse med mit Knæk Cancer event fået et par andre t-shirts fra Craft og de er lavet af samme skønne stof. De er simpelthen så lækre at løbe i og gode svedtransporterende. Det er især vigtigt under de lange løbeture, for der har jeg indimellem prøvet at fryse lidt  hen mod slutningen, hvor jeg har svedt og fået en fugtig t-shirt som pludselig føles rigtig kold, når der er lidt vind.

Om sommeren løber jeg typisk i shorts, men her hen på efteråret bliver det lidt for koldt og jeg har derfor oftest lange bukser på. Jeg har på billedet hoppet i et par kompressionsbukser fra Rehband, som jeg har fået af Nordic Fitness. Bukserne kan I finde lige her.

IMG_9975

Formålet med kompressionsbukser er at øge blodcirkulationen under og efter træningen. Det er især på lange løbeture, at mange løbere vælger at benytte sig af enten bukser- eller kompressionsstrømper. Nogle af fordelene skulle bl.a. være hurtigere restitution, forebyggelse af skader og øget ilttilførelse. Jeg må dog indrømme, at jeg ikke umiddelbart har kunne mærke nogen forskel under eller efter løbet. Til gengæld synes jeg faktisk at bukserne er rigtig rare at have på. De er stramme og lidt svære at komme i, men når de så er på, så sidder de som de skal :)

IMG_0017

Lad mig endelig høre hvis nogle af jer har prøvet kompressionsbukser og hvad jeres erfaringer med dem er? :)

// Bukserne er modtaget som gave af Nordic Fitness

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *