(work)outfit of the day #2

 

outfit-22.08.13

Dette outfit er mit yndlings når jeg styrketræner. Her gør det ikke spor at toppen er i bomuld og jeg elsker at den er løs i det :) Modellen på disse Nike sko har ikke meget stødabsorbering i sig og er derfor også gået hen og blevet dem jeg primært styrketræner i.

Mine shorts har jeg fået Danica (Fit For Livin’) til at købe hjem fra USA. Jeg har den lange model, som jeg desværre endnu ikke har set i Danmark. Hvis jeg støder på dem skal jeg nok skrive det her inde, for de er simpelthen for lækre! :)

outfit-22.08.13-2

outfit-22.08.13-3

8 Replies to “(work)outfit of the day #2”

 1. Det er jo helt vildt, hvad der er sket med din krop på de få uger du har været igang!!! Shit du står skarpt :)

  De shorts er totalt favorit og jeg ærgrer mig sådan over, at jeg ikke købte flere. Man slider dem jo op!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh alt for mange søde ord, tak Danica og i lige måde!! :)
   Ja de shorts er bare fantastiske :)

 2. Tine for dælen, du ser jo pissegodt ud! Jeg er fuldstændig enig med Danica – man kan tydeligt se at din krop forandrer sig :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du sød, tusind tak Christine! :)

 3. Hvor er du bare fit og sej!!
  Ang. din mad – spiser du så brød og kulhydrater som kartofler, ris, pasta??

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Ja det spiser jeg :) Dog i meget begrænsede mængder og altid i fuldkornsversionen :) Det er primært på dage, hvor jeg styrketræner at jeg spiser det, da kroppen der har behov for kulhydrater :)

 4. Hvis jeg NOGENSINDE får nogle ben der ligner dine, bare lidt, så vil jeg være lykkelig!
  Laver du nogle tunge styrkeøvelser? Eller hvad gør du bare generelt for de flotte ben :O WOW!!

  http://www.myybody.blogspot.com

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du bare sød :)
   Ja jeg er begyndt at styrketræne med en del vægt på nakken efterhånden. Squatter med 70 kg (4 sæt a’ 8 gentagelser), derudover løber jeg en hel del :) Jeg har dog haft stærke ben i lang tid, så tror primært det er fordi jeg har tabt mig lidt at man kan se musklerne :)

Leave a Reply