(work)outfit of the day #2

 

outfit-22.08.13

Dette outfit er mit yndlings når jeg styrketræner. Her gør det ikke spor at toppen er i bomuld og jeg elsker at den er løs i det :) Modellen på disse Nike sko har ikke meget stødabsorbering i sig og er derfor også gået hen og blevet dem jeg primært styrketræner i.

Mine shorts har jeg fået Danica (Fit For Livin’) til at købe hjem fra USA. Jeg har den lange model, som jeg desværre endnu ikke har set i Danmark. Hvis jeg støder på dem skal jeg nok skrive det her inde, for de er simpelthen for lækre! :)

outfit-22.08.13-2

outfit-22.08.13-3

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “(work)outfit of the day #2

    • Ja det spiser jeg :) Dog i meget begrænsede mængder og altid i fuldkornsversionen :) Det er primært på dage, hvor jeg styrketræner at jeg spiser det, da kroppen der har behov for kulhydrater :)

    • Hvor er du bare sød :)
      Ja jeg er begyndt at styrketræne med en del vægt på nakken efterhånden. Squatter med 70 kg (4 sæt a’ 8 gentagelser), derudover løber jeg en hel del :) Jeg har dog haft stærke ben i lang tid, så tror primært det er fordi jeg har tabt mig lidt at man kan se musklerne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *