(work)outfit of the day #1

At købe nyt træningstøj er for mig en kæmpe motivationsfaktor. Heldigvis har flere og flere tøjmærker efterhåndet udviklet deres egen linje med træningstøj, så der nu findes et hav af forskellige mærker i forskellig prisleje. Mit træningstøj fylder snart mere end mit hverdagstøj og jeg køber ofte nyt – derfor tænkte jeg at efterligne modebloggerne og lave et lille twist. Den nye kategori har jeg valgt at kalde (work)outfit of the day – synes selv det var enormt kreativt, haha.. egentlig skulle den have heddet: work(out)2fit of the day, men jeg ved ikke om alle er lige vilde med den form for kemi-nomenklatur?

Jeg er netop hjemvendt fra Fyn efter et par skønne dage i sommerhus med svigerfamilien. For at få mest mulig tid derovre var det et meget tidligt tog vi steg på i morges. Jeg havde nemlig en aftale med de søde Gymbag-piger, som inkluderede nedenstående outfit. Hvad vi helt præcist har haft gang i sådan en lørdag morgen, det afslører vi i løbet af den kommende uge, men jeg kan røbe så meget, at det var en barfodet træningsform, hvor nedenstående tøj var ALT for varmt!

10.0.8.13

Mine tights er fra Nike, som jeg har købt for et par måneder siden til 350 kr i Stadium. De er virkelig behagelige at have på og findes både som shorts og helt lange tights. De fås i forskellige farver (min er sorte med lilla), men jeg er lidt i tvivl om min farve er fra forårets sæson. Træningstoppen er fra Stadiums eget mærke SOC og den har jeg kun givet 25 kr for på tilbud! Jeg fortryder at jeg ikke købte flere dengang, for kvaliteten er virkelig i top  og jeg synes det er skønt at den er lidt lang i det. 10.08.2013-2Jeg skal nok prøve at se om jeg ikke kan tage noget lidt nyere tøj på næste gang jeg viser noget på bloggen. Jeg må indrømme, at jeg ikke havde tænkt over det da jeg pakkede tasken til sommerhusturen ;)

10.08.2013-3

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

12 thoughts on “(work)outfit of the day #1

    • Havde den skønneste tur, tak :)
      Ja, jeg stod faktisk op kl 6.50 for at løbe sammen med min svigerfar! Dejlig måde at starte dagen ud på :) Og så fik jeg også svømmet en tur på en halv time, hvor min kæreste gik langs bredden for at være på den sikre side :)

  1. Hej Tine!
    Tænkte på, om ikke snart vi må høre mere om dit 2-split program og hvilke øvelser det består af? Er selv netop begyndt på et 2-split program og kunne godt bruge noget inspiration :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *