Workout outfit #9 (+rabatkode)

Jeg er jo begyndt at løbe igen, så i den forbindelse har jeg fået opdateret min løbegarderobe lidt. Vi går koldere tider i møde, så det er en god kombination af både shorts, lange tights, jakker, toppe og vest som jeg typisk tager i brug. Men det vil jeg forklare nærmere om i et andet indlæg. I dag vil jeg vise jer lidt af det jeg har modtaget fra 2XU, som jeg er ambassadør for. I den forbindelse har jeg også sørget for at I får en rabatkode, da priserne ligger i den høje ende. 2XUDen blå top jeg har på er en kompressionstop. Den kombination lyder måske lidt spøjs og unødvendig. Men kompressionen i toppen er perfekt til folk der svømmer, da det sørger for bedre restitution. Til løb er den dog genial, da den hjælper på holdningen. Jeg har lidt af et holdningsproblem når jeg går, sidder osv., så det er en stor hjælp for mig. Jeg har også toppen i sort. Her må jeg dog indrømme, at jeg simpelthen synes den er for lille. Jeg har derfor valgt den blå i en størrelse større. fitnesspigenJeg har tidligere døjet rigtig meget med vabler i forbindelse med løb. Derfor valgte jeg for godt 1 1/2 år siden at skifte skomærke og købe nogle “vabelfri” sokker. Det hjalp på fortryllende vis og jeg har faktisk ikke haft vabler siden. Om det skyldes et andet skomærke eller sokkerne, ja det ved jeg jo ikke. Derfor har jeg ikke turde bruge andre typer sokker, selvom kompressionssokker vil være en god hjælp i forbindelse med min (tidligere) skade. Jeg har dog kastet mig ud i det og indtil videre går det stadig vabelfrit! :)fitinspirationdkRabatkoden jeg har til jer er på 15% og virker på fitnesspigen.dk fra i dag og indtil næste søndag d. 21/9 kl 23.59. I skal i rabatkode-feltet taste levfit hvor det skal være med små bogstaver. På fitnesspigen finder I både top, shorts og kompressionssokkerne jeg har på og så kan man også få de lange tights, løbejakker og alt muligt andet :) Hvis I nu har spørgsmål til noget af tøjet derinde, så spørg endelig. Jeg har erfaring med det meste af det :) Og er I i tvivl om størrelser, så har 2XU en størrelsesguide (ud fra mål og vægt) til alt deres tøj, se den her.

Rigtig god søndag til jer :) 

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Workout outfit #9 (+rabatkode)

 1. Hej, du er virkelig en stor inspirationskilde og jeg elsker din blog!
  Jeg har desværre et lille problem. Jeg har bestilt bukserne sidste onsdag (på onsdag 2 uger siden), og de er ikke kommet endnu. Jeg har skrevet til Fitnesspigen.dk, men de svarer ikke på mail eller telefonen. Har du haft problemer med det? Jeg bliver lidt nervøs

  • Hej Stine,
   tusind tak for de søde ord, det varmer virkelig at høre :)
   Det lyder tilgengæld rigtig træls og mystisk med fitnesspigen.dk, jeg har sendt min kontaktperson en mail med din e-mail adresse og bedt ham undersøge sagen. Tøv endelig ikke med at skrive til mig igen hvis ikke du snarest hører fra dem.
   Knus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *