What’s in your gymbag?

Svaret på ovenstående spørgsmål finder I på min Instagram-profil, for det er slet ikke pointen med mit indlæg :) 
gymbag

Det er med kriller i maven, at jeg vil præsentere jer for et projekt, som efterhånden har taget mange dage og nætter…

Vi er fire piger, som har kastet os ud i et projekt sammen uden at have de tekniske forudsætninger for at kunne gøre det! Men med en iver og en vilje så stor, at det ikke har holdt os tilbage! Vi har derfor væbnet os med en stor portion tålmodighed og arbejdet flittigt. Resultatet? Det kan I se lige her- GYMBAG.DK!

Der findes efterhånden rigtig mange blogs i det danske blog-land og i de seneste par år er der også begyndt at komme flere sundheds-orienterede blogs til. I den sundheds-orienterede afdeling har vi følt et behov for at samles og skabe et fællesskab, som kunne komme vores egne blogs og læsere til gode.

Hvad kommer det så til at betyde for FITinspiration.dk? En helt masse og slet ingenting! :) Jeg blogger stadig som jeg hele tiden har gjort. Der er godtnok kommet en sort topbar øverst på min side, som både linker til Gymbag og til mine søde kollegaer og jeg kommer nok også til at henvise lidt til Gymbag når der sker noget spændende derovre  – og det kommer der til! :) Vi har nemlig rigtig mange spændende ting i ærmet, som vi glæder os til at dele.
I første omgang er der en vildt lækker konkurrence, hvor Kari Traa har sponsoreret en give-away med gaver for over 5000 kr.!

Hvem er vi så bag dette projekt?
Christine fra Christinebonde.dk, Danica fra fit4livin.dk og Stinna fra Stinna.dk 

Senere på ugen kommerder et indlæg med en kort præsentation af os :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “What’s in your gymbag?

  1. Det er så fint, og jeg har signet mig up allerede. Glæder mig meget til at følge med – følger jer i forvejen, så det er fedt I er gået sammen! Til lykke med projektet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *