WE DID IT! (Part 1)

I dag har jeg sammen med min løbemakker (susanmilo) gennemført iFORM-løbet på 10 km. Det var med trætte ben (det kan altså ikke anbefales at tage til fitness-hold inden et løb..) vi begav os ud på ruten, så vores mål var blot at klare løbet på 60 minutter. Vi klarede den på 54.20 minutter, hvilket vi er rigtig godt tilfredse med begge to. Vejret  var rigtig fint, stemningen var god og ruten var hård – så alt var som det skulle være! :) Vi blev dog begge overraskede over hvor mange mennesker der var og hvor tæt man løber på hinanden, men det er jo også med til at give en god stemning :)
Jeg har valgt at kalde dette indlæg for part 1, da dette løb var vores første milepæl, men bestemt ikke den sidste! Vi håber nemlig på at kunne løbe Aarhus City Halvmarathon, som er om blot 35 dage! Vi har dog ikke meldt os til endnu, da vi først skal prøve nogle lidt længere ture for at sikre os at vi kan holde til det :)

Og så lige et par billeder af to glade og tilfredse løbepiger! :) 
iform

 

Var der nogle af jer søde læsere, som også deltog i løbet? :)

18 Replies to “WE DID IT! (Part 1)”

 1. Hvor er det sejt gået begge to – Thumps up! :-) Synes virkelig i begge er vildt inspirerende! Jeg følger jer i hvert fald flittigt jeres instagrams og så selvfølgelig din blog Tine :-)

  Ville ønske det var mig, der var i så god løbeform, men må indrømme løb slet ikke ligger naturligt for mig. Selv da jeg var i min bedste form og spillede Håndbold på højt plan, blev det aldrig til mere end 5 km. Synes løb er enormt kedeligt, men må dog indrømme det er virkelig effektivt – især når man gerne vil tabe sig! Dog vil jeg altid foretrække spinning, men måske man skulle gå i gang med at løbetræne, når træning alligevel skal begynde at fylde mere i hverdagen :-)

  Kig evt. forbi min helt nyopstartet blog, der handler om alt mellem himmel og jord, men som især handler om det at være ung med depression og et ønske om et større vægttab: http://beyondsimplified.blogspot.dk/

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Det glæder mig sådan at høre – tak for de søde ord! :)
   Det er sjovt, for løb er skiller virkelig vandene, hehe. Men sådan er det nu engang ;)

   Fedt! Elsker at læse blogs, så kigger forbi :)

 2. Hvor er I seje :-) … Bor på Sjælland så deltog ikke … derimod skal jeg løbe 10 km til TV2 Øst løbet i dag :-) … Meldte mig til halvmaraton tilbage i december, men har desværre måtte ændre distancen til det halve, da jeg døjer med en fibersprængning i baglåret (tilbage fra sidste år) … havde håbet den gik væk, men den sidste måned har jeg løbet 15-17 km distancer i weekenderne og det har været tortur de sidste kilometre :-( … så hellere en god 10 km end en skidt halvmaraton! Jeg har løbet halvmaraton flere gange før, så det er fint nok med en 10’er i dag … glæder mig til stemningen og hele arrangementet :-) … Held og lykke med jeres halvmaraton :-)

  Hilsen
  Connie

  http://www.larsenringsted.blogspot.com

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Er ked af at høre du har måttet ændre i dine planer, men man bliver simpelthen nødt til at lytte til sin krop :)
   Håber dit løb gik godt :)

 3. Sådan piger, hvor er I bare gode altså!! :D Weee..

  Jeg deltog ikke. Er hypermobil, hvilket desværre betyder, at mine løbeture lyder på max 2 km, og jeg får ondt i fussen allerede efter 0.5 km… rimelig antiklimaks, så er stor fan af crosstraineren ;)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor er du sød – tak :)
   Åh, hvor må det bare være frustrerende for dig :(

 4. Sejt og tillykke!
  Jeg skal også løbe 10 km til eventyrløbet på torsdag :-) Målet er også kun at løbe det under en time :-)

  -Karen
  http://the-flying-rabbit.blogspot.com/

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hvor sejt! Held og lykke :)

 5. Super godt gået! :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Mange tak! :D

 6. Fedt, tillyke :D
  Der er ikke noget bedre end at overraske sig selv på den måde.
  Jeg løb city miniløb (10 km) i torsdag, og da jeg har været skadet og ikke har trænet i 3 uger regnede jeg med at løbe den på 46 min. Men så gennemførte jeg fandeme på 42 min :) var så lykkelig da jeg kom i mål, har aldrig løbet en 10’er så hurtigt før…

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hold nu op, hvor er du bare SEJ! :O Tillykke med den flotte tid – det tager jeg virkelig hatten af for! :)

 7. Super godt gået! :D
  Har i tænkt jer at følge et program de næste 35 dage eller hvordan vil i gribe det an? :-)

  1. I så fald, vil du ikke informere om jeres ture? :-)

   1. Tine / FITinspiration says: Reply

    Vi kommer nok desværre ikke til at følge et program, da vi begge har så meget træning ved siden af… Men vi stræber efter et par ture om ugen og så se om vi ikke kan få nogle kilometer i benene :)

 8. Hvor fedt at se og med de to glade ansigter kan i sku godt ta halvmarathonet!! :D

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hihi, ja forhåbentlig! :D

 9. Fedt, og godt løbet :-) Jeg var selv til det, men havde dog haft feber hele ugen op til (og skulle spille kamp dagen efter), så hoppede over på gå-ruten sammen med de andre. Men synes det var et rigtig godt event.

Leave a Reply