Vivofit

Er der mon nogle af jer der har et Vivofit? :) I så fald, så må I meget gerne tilføje mig på Garmin Connect, hvor mit brugernavn er: FITinspiration

Lige nu er jeg i gang med at dyste mod Gymbag-pigerne, men det kunne være sjovt også at dyste imod nogle af jer :)
Til jer der ikke har hørt om Vivofit før, så er det Garmins nyeste skud på stammen af en aktivitetsmåler. Man har uret på hele dagen og natten, hvor den så måler skridt, km og forbrænding. Hvis man har været inaktiv i en time, så kommer der en rød streg som indikator for at man skal til at lette røven ;) Derudover er der bluetooth i den, så den kan kobles på deres app (Garmin Connect), hvor man så kan se hvor mange skridt ens venner har gået :) Jeg har indtil nu fået adskillige sms’er fra Susan, som ikke har været helt tilfreds med at jeg har ligget foran hende ;) Derudover kan man også se hvor meget man bevæger sig om natten osv. Det er også muligt at måle puls i løbet af dagen, det kræver dog at man har pulsbælte på :)
Der kommer selvfølgelig en anmeldelse af Vivofit senere, men først skal det lige testes i lidt længere tid :)

Vivofit

3 Replies to “Vivofit”

 1. Har dog ikke hørt om Vivofit før, det ser umiddelbart pænt ud, kan det også vise klokken?

  Ser frem til at få din anmeldelse, jeg har kigget på andre life trackers af den slags, men har ikke fundet noget jeg var overbevist om jeg kunne bruge i det daglige. Så spændt på at høre hvad du får ud af det.

  Sarah
  http://www.fitnessbambi.dk

 2. Har overvejet at købe det. Spændende hvad du tænker om det. Meget sjovt at det lige giver et praj om, at man skal lette røven.

 3. Jeg følger ivrigt med på bloggen :-)

  Jeg er selv stifter af en blog, som måske ville være noget for dig? http://www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed :-)

Leave a Reply