Vinderen

Vinderen til min konkurrence i forbindelse med bloggens 1 års fødselsdag er nu fundet. Inden jeg afslører den heldige, så vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige TUSIND TAK for alle de søde kommentarer jeg har fået – at hele 371 havde lyst til at deltage synes jeg er vildt fedt – og så alle de søde ord jeg fik med på vejen har været helt overvældende. Jeg har læst samtlige kommentarer og til dem der håber jeg fortsætter med bloggen, så kan jeg informere om at det bestemt også er min egen plan :)

Derudover kunne jeg læse, at en del af jer dagligt er inde og tjekke min blog. Det er jeg så glad for at høre, men jeg kan også mærke at det jo forpligter lidt. Vil jo helst ikke have at I kommer skuffede herinde 1 ud af 2 gange fordi jeg ikke får blogget i et par dage. Det er nemlig sådan, at når jeg er inde i nogle travle perioder, som jeg f.eks. er lige for tiden, så afspejles det også tydeligt i antallet af indlæg. Sådan er det og sådan vil det også være fremover. Jeg vil dog anbefale at benytte jer af bloglovin.com som er en hjemmeside, hvor man kan oprette en profil. Herefter er det muligt at følge sine yndlings blogs og man får via Bloglovin’ besked når der kommer nye indlæg op. Det er super smart og noget jeg dagligt benytter mig af, når jeg selv læser blogs :) Så det var lige et lille tip, hvis I ikke kan finde nogen sammenhæng i tidspunkterne jeg skriver indlæg på. For det er der nemlig ikke. Jeg skriver når jeg har tiden og lysten og så udgiver jeg mine indlæg med det samme :) Jeg er rigtig dårlig til at skrive indlæg og så først udgive dem flere dage senere. Essensen af en blog, synes jeg nemlig, er at den er aktuel og personlig.

kari-traa-sjoelvsagt

Nu vil jeg ikke trække spændenden længere, men i stedet afsløre at den heldige vinder blev: Natacha med kommentar nr. 360:

random.org-22.11.13

 

 

“Stort tillykke med din blog Tine :) det er flot, at du har
fået stablet en så stor blog på benene, og tak for de
mange inspirerende indlæg :)”

 

Jeg har taget kontakt til Natacha og håber hun bliver glad for den lækre trøje :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *