Vind startnummer til CPH marathon + løbestilsanalyse

Det kribler simpelthen over det hele bare ved tanken om at der kun er 33 dage til CPH marathon. Åh, jeg GLÆDER mig! :)

I den forbindelse har jeg  i samarbejde med Sparta fået lov til at udlodde 2 x startnummer + løbestilsanalyse hos Marathon sport til en samlet værdi kr. 1115,-

Jeg har selv fået foretaget løbestilsanalyse i sommers og jeg har brugt denne indsigt utrolig meget. Det er dog ikke samme sted, da jeg er bosiddende i Aarhus, men jeg har hørt utrolig meget positivt om Marathon Sport. I kan læse mere om løbestilsanalysen her og min konkurrence foregår på Instagram (@fitinspirationdk), hvor I blot skal smide en kommentar for at deltage.

Newline

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *