Veninde-lykke <3

Dagene kører derudaf, ugerne flyver afsted og før vi har set os om er en ny måned startet. Sådan er det i hvertfald for mig. Jeg synes tiden går SÅ stærkt! I slutningen af april fyldte jeg 25 år, hvilket jo ikke er nogen alder, men alligevel synes jeg det var skræmmende. De sidste fem år er simpelthen fløjet afsted og hvis jeg skal være helt ærlig, så tror jeg nogle gange stadig jeg er 20 år. Når nu tiden går så stærkt, så tror jeg det er vigtigt at man husker på de små glæder her i livet. Hvad gør dig lykkelig? Hvornår har du sidst haft et grineflip? :)

Hvor vil jeg hen med dette? Jo, ser I, jeg var i fantastisk selskab i går. Jeg var nemlig sammen med mine folkeskoleveninder, som jeg – hold nu fast – har kendt i 19 år! Er det ikke lidt vildt? Vi startede som en tæt firkløver, hvor der for 10 år siden kom to ekstra med i gruppen. Men os seks piger, vi har holdt sammen lige siden og ses ofte. Vi ses desværre ikke dagligt, som vi gjorde igennem hele opvæksten, men vi ses mindst en gang om måneden. Vi bor alle stadigvæk i Aarhus, men har gået på forskellige gymnasier og har valgt meget forskellige uddannelser. Vi er med andre ord meget forskellige og så alligevel ikke. For vi har været med til at præge hinandens personligheder, hvor vi har grint med i de sjove tider, lyttet når der var brug for det og været der når det hele brændte på.

Når dagene er hektiske så kan det nogle gange være svært at samles allesammen, med mindre der er en anledning så som en fødselsdag og lignende. For der er altid lige en eksamen i vejen for den ene, et job for den anden og noget helt tredje for den fjerde. Det syntes vi var super ærgerligt, så derfor besluttede vi for et par år siden, at holde “game-night”. Det er en hverdagsaften, der typisk afholdes i starten af måneden, hvor vi ofte spiser sammen og så står den ellers på brætspil osv. Det er ikke altid alle kan, men så kommer man bare med næste gang. Det er simpelthen SÅ hyggeligt og på den måde kan vi hurtigt få samlet op på hvordan det går hinanden, få sladret og få grint en masse! Jeg har så mange gange haft ømme mavemuskler dagen efter fordi vi bare griner så meget :) Det er faktisk hvad jeg vil definere som lykke.

I går holdte vi game-night, hvor vi lavede friske forårsruller, som I kan se på nedenstående billede. De er virkelig nemme at lave og så er det bare mega hyggeligt at man selv skal sidde og samle sin rulle ved bordet :) Derudover så er det billigt og faktisk også relativt kaloriefattigt ;) Samlet set kom vi (5 pers) af med 165 kr, hvilket kun er 33 kr pr mand :) Rispapiret er købt ved den lille kinesiske butik ved Banegårdspladsen i Aarhus til ca. 15 kr, hvor der var omkring 20 stykker i. Blot et lille tip :)

Efter maden spillede vi Bezzerwizzer i familieudgaven, hvor vi var to hold :) Mit hold tabte desværre, haha..

friske forårsruller

Hvorfor fortæller jeg jer dette og hvad har det med sundhed at gøre? Jeg fortæller jer det for at minde jer om at huske jeres skønne veninder. Selvom de vil være der hvis I ringede op midt om natten, så er synes jeg det er vigtigt at pleje sine venskaber. Dette er min venindegruppes løsning på at ses allesammen, selvom vi alle har travlt – og det fungerer! :) Det sundhedsmæssige aspekt kommer i form af det sociale. Jeg har de sidste par år ikke haft lyst til at feste på samme måde som tidligere. Jeg prioriterer min træning højere end en druktur, men mine veninder har det ikke på samme måde. Jeg kan sagtens hygge mig en aften med dem, hvor jeg ikke drikker, men jeg savnede at vores venskab skulle være samlingspunktet i stedet for alkohol og fest. Og det er faktisk lykkedes at få vendt  med vores spilleaftener :)

3 Replies to “Veninde-lykke <3”

  1. Dit indlæg har i allerhøjeste grad med sundhed at gøre Tine :-) … mental sundhed … og det hele hænger sammen, så hvis man ikke trives og har overskud mentalt, så har/får man det heller ikke fysisk! Jeg har også veninder som jeg har holdt ved i – nu må DU holde fast :-) – over 40 år! Vi ses heller ikke dagligt, men bor stadig i samme by … der kan godt gå et par måneder eller mere mellem vi ses … men tråden bliver altid taget op fra der hvor vi slap, så det føles altid som om det var i går :-) … vi har gået i skole sammen og – som du skriver – præget hinanden … og det er super dejligt med veninder man har kendt altid :-) … Dejligt indlæg om den mentale sundhed … og hvor vigtigt det er at grine … og ikke mindst at være sammen med mennesker der betyder noget :-)

  2. <3
    Havde slet ikke set det her indlæg, men hvor er det bare sødt og dejligt. Har det præcis på samme måde og sætter stor pris på dit (og de andres) venskab :)

  3. […] har tidligere (her) nævnt min begejstring for rispapirruller til jer herinde, men da jeg simpelthen er helt vild med […]

Leave a Reply