Velkommen til FITinspiration

Hej søde læsere og velkommen til mit nye domæne :)

Jeg har glædet mig helt vildt til at vise jer min nye fine side :) Det hele er dog lidt nyt, så hvis I skulle støde på en fejl undervejs, så skriv endelig så jeg hurtigst muligt kan få det rettet.

Hvis I følger mig via Bloglovin’ så bliver I rykket over i løbet af det næste døgns tid. Det betyder, at I ikke behøver foretage jer noget :)

fit

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Velkommen til FITinspiration

 1. Hej Tine
  Skøn blog, kommenterer egentlig aldrig – men lige noget som ikke fungere, tror jeg? Er ikke så teknisk ;)
  Når jeg f.eks. går ind og læser om “etik” og “pigen bag” så kan jeg ikke komme tilbage til selve bloggen medmindre jeg gør det oppe i min browser. Så din “hjem” virker altså ikke – hvis det var meningen at den skulle det? Det gør den på dit gamle domæne….
  Jeg bruger Mac – firefox.
  Ha’ en skøn solrig mandag :D

  • Hej Sarah,
   Tusind tak for de søde ord – og tak fordi du gør mig opmærksom på det tekniske :) en anden læser på instagram har gjort mig opmærksom på samme problem, så er ved at undersøge hvad jeg lige kan gøre :)
   Ha’ en skøn dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *