Vejen til CPH Marathon 2014 {med video}

Titlen til dette indlæg giver mig simpelthen SÅ mange sommerfugle i maven! Der er i dag præcis 100 dage til. Det er en oplevelse, som jeg FRYGTER helt vildt, men samtidig glæder mig så meget til, at jeg næsten ikke kan sidde stille ved tanken :) Jeg frygter det, fordi jeg kørte mig selv fuldstændig død sidste gang jeg løb marathon, men det kan I læse om i min beretning her. Jeg glæder mig fordi jeg skal løbe med Susan (hendes første marathon) og det er vores fælles projekt. Vi har lært af mine fejltagelser og følger et program, der både indeholder styrketræning og løb. Derudover har jeg (igen, igen) lidt kilo der gerne skal forsvinde inden løbet den 18.maj, da mine knæ skal belastes mindst muligt.

I forbindelse med vores træning har vi fået fat på to fantastiske sponsorer, som jeg glæder mig til at fortælle mere om. Den første er Bodylab, som er et dansk firma, der sælger produkter i højeste kvalitet til rigtig gode priser. Hos dem har vi fået proteinpulver, kreatin, koffein, BCAAamplifierkrill olie og HypoCarbs. Listen er overvældende lang, men Susan og jeg har selv udvalgt produkterne og der ligger en tanke bag dem alle. Den skal I selvfølgelig nok få i senere indlæg og videoer, hvor I også vil få opskrifter :) Jeg vil lige som sidebemærkning tilføje, at man sagtens kan gennemføre et marathonløb og/eller vægttab uden de produkter vi har fået! Det handler alt sammen om den rette kostsammensætning. Det kan imidlertid være svært, når man ønsker både at tabe sig, blive stærkere og kunne løbe hurtigere på de måneder vi har sat af til projektet og derfor har vi valgt som vi har.

Udover Bodylab, så har vi allieret os med et sportsmærke som er relativt nyt på det danske marked. Det hedder 2XU (udtales: two times you) og er førerende på markedet indenfor kompression. De laver simpelthen det lækreste træningstøj, som sidder hvor det skal og man ikke har lyst til at skulle have det af efterfølgende fordi det er så behageligt at have på. Det er genialt at have på både til træning, men også efterfølgende, hvor det hjælper på restitutionen, hvilket der i høj grad er brug for i disse dage :) Jeg skal nok fortælle mere om mærket og vise billeder i senere indlæg. Skal lige have testet det yderligere, inden jeg vil lave en anmeldelse af produkterne.

Susan og jeg har planer om at lave videoer med styrketræningen op til vores marathon, opskrifter og en masse sjov. Det håber vi I vil synes om og kom endelig med jeres input hvis I har ønsker til indlæg og videoer :) Vi forsøger at lave det så det er lidt for enhver smag, så selvom man ikke er løber, så bliver det forhåbentlig lærerigt, spændende eller hyggeligt at følge med i – ellers må I lige love at råbe højt, ik’?

Nedenfor ses en video, som jeg har lavet som en lille teaser til vores projekt. Videoen er optaget i fitnesscenteret og i forbindelse med Sporttex messen i Vejle, hvor vi var med til at promovere 2XU. Kan I ikke se videoen, så kan I se den enten her.


Videoen er filmet med Canon Legria Mini, som er modtaget som gave med henblik på test.

Slutteligt, så vil jeg lige stille jer et spørgsmål, som I kan sidde og tænke lidt over til i morgen, hvor jeg skriver et indlæg om det. Spørgsmålet er ret simpelt, men jeg tror der er mange definitioner: Hvad er en god blog? 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

8 thoughts on “Vejen til CPH Marathon 2014 {med video}

 1. Jeg er spændt på at følge jeres træning de næste 100 dage :) Det jeg forbinder med en god blog er især ærlighed – at man kan mærke at indlæggene kommer fra personen bag bloggen og ikke bare er en falsk selviscenesættelse. Det synes jeg man kan mærke med din blog, så thumbs up for det!
  Hvad er det for en sang, der kører i baggrunden af videoen?

  • Jeg glæder mig også til at kunne give jer et indblik i vores træning op til løbet :)
   Jeg har det på samme måde som dig, synes troværdighed er meget vigtigt – så det glæder mig virkelig meget at du synes min blog er ærlig og ikke selviscenesat :) Tusind tak.
   Sangen er en cover af Lady Gagas Applause, du kan finde den her :)

 2. Sej video! I skal nok rocke de gader og få løbet den maraton med den fedeste følelse i maven! Det er virkelig et sejt mål at sætte sig og jeg glæder mig til at følge de næste 100 dage med forberedelse og træning.

  Jeg hepper på jer :D

  Anna – wonderwomanwannabe.bloggersdelight.dk

 3. Jeg håber, at du/I vil tage hensyn til os, som ikke bruger kosttilskud, proteinpulver mv. i vores mad, men som stadig følger med på sidelinjen, og hepper på jer hele vejen! :-D Det kunne være fedt med et alternativ til dér, hvor du/I bruger fx proteinpulver i bagværk mv., som ikke altid lyder på fx mandelmel, som oftes nævnes som erstatning i stedet for proteinpulver i bagværk :-)

  Jeg glæder mig til at følge din rejse. Du er virkelig inspirerende på både det personlige og fysiske plan, og skiller dig ud på en helt anden måde end mange andre sundhedsbloggere.

  Jeg finder ofte mange bloggeres syn på sundhed meget urealistisk. Mange snakker ofte om, at sundhed ikke handler om at være tynd (hvilket det jo heller ikke gør, langt fra), men alligevel sætter de billeder ind af meget urealitiske kropsmål for størstedelen af befolkningen, hvor pigernes lår ikke rør hinanden, hvor deres talje er ekstremt smal, hvor six-pack er temaet eller hvor ingen appelsinhud er at finde på lår og baller (kan du sige Victoria Secret-modeller?).. Størstedelen af kvinder har lår, som gnider mod hinanden (intet “gap”), har appelsinhud, har en lille bule nederst på maveregionen, ikke-slanke arme mv. Jeg synes personligt, at det er synd, at der aldrig bliver fokuseret på den helt almindelige og gennemsnitlige kvindekrop, som sagtens kan være sund uden at være skinny, fit eller overvægtig, hvor man ikke behøver at træne 5-6 gange om ugen og ingen brød, pasta og kartofler må spise, og hvor kvinderne ikke har et behov for at være perfekte, men blot har lært at acceptere, at deres krop er bygget, som den er, og at de ikke har gener for at være spinkle eller eksremt muskoløse. Hvorfor kæmpe så meget for noget, som kroppen rent genisk vil gøre alt for at kæmpe imod?

  Blot nogle tanker fra én, der er kørt lidt træt i alt det her sundhedsræs, som alle er så optaget af, at det nærmest er umuligt at føre en samtale med en, uden at sundhed i form af enten mad eller træning kommer på banen, og hvor fedtprocenten skal være så lav som mulig.

  Ellers er der blot at sige, at det er en dejlig blog du fører. En ud af meget få, som handler om sundhed, og som jeg rent faktisk gider at læse :-)

  • Hej Sanne,
   du skal virkelig have tak for din lange kommentar og søde ord! Det varmer helt vildt :)
   Jeg kan sagtens følge dig i dine tanker, hvor mange piger virkelig tager tingene ud til det ekstreme. Du har ingen idé om hvor mange der har spurgt mig om jeg træner op til bikini fitness. Jeg nyder min styrketræning og træner også en del, jovist. Derudover er jeg fra naturens side relativ muskuløs af en pige at være, men der er virkelig langt fra de tre punkter til at jeg så også vælger at stille op på en scene. Jeg er ikke konkurrencemenneske overhovedet, jeg nyder ikke at være i centrum og jeg er slet, slet ikke i nærheden af at have den selvdisciplin som deres diæter ville kræve. Det vil med andre ord ikke give mig nogen form for lykke at have det som mål – og derfor kunne jeg ikke finde på at stille op.
   For mange er et marathonløb også et ekstremt mål, men jeg nyder hver eneste løbetur i træningen op til og det er på grund af træningen frem mod målet at jeg har taget beslutningen :)

   I forhold til vores kommende opskrifter, så skal jeg nok prøve at tænke over alternativer til proteinpulveret – som ikke er mandelmel ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *