Havregrødsmuffins

Jeg elsker, elsker, ELSKER havregryn. Det er lidt frygteligt… Jeg har mange gange prøvet at afvænne mig fra det, men det går ikke så godt… Jeg er faktisk så vild med det, at jeg gerne vil bytte det for en skål slik, is eller chips – any time, any day.

Men til trods for at jeg er så vild med det, er det faktisk sjældent at jeg ændrer i min havregrød, men nu skulle det være. Jeg har derfor eksperimenteret (kun en lillebitte smule) og lavet denne variation af den klassiske havregrød: 
Morgenmad-680x689

Er der nogle af jer, som har det på samme måde når det kommer til havregryn eller er jeg ene freak? ;)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

16 thoughts on “Havregrødsmuffins

 1. Der er ikke noget bedre en havregrød :-)!
  Jeg har også prøvet at lave det på et par forskellige måder, men faktisk kan jeg bedst lide den helt ”almindelige” lavet på vand med mel.
  Det her lyder nu meget lækkert – synes du selv, at den er bedre end almindelig, eller bare god som variation :-)?
  Tak for en skøn blog!

  http://madenerikkedinfjende.dk blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  • Havregrød med vand og mel? Har ikke prøvet at putte mel i før… Det må jeg nok hellere prøve :)
   Jeg er faktisk mest til den almindelige havregrød, men elsker endnu mere havregryn med mælk på – så det er en rigtig “treat” for mig, når jeg skal gøre min dag ekstra god ;)
   Tak for den søde respons :)

  • Jo, det er nok mig, som har lavet en lidt uheldig formulering. Jeg elsker bare havregryn og morgenmad så meget, at hvis jeg ikke tænker over det, så kommer jeg til at spise så meget at jeg tager på af det ;) Der er relativt mange kalorier i havregryn, men laves det som en grød er det dejligt mættende og er god næring :)

  • Jeg mener det var ca fem stk jeg fik ud af den portion. De er lidt tunge i det, men smager godt :) De er dog lidt neutrale i smagen, så man kan evt putte lidt kanel i eller spise noget frugt ved siden af :)

 2. Åh ja! Det kan du tro – er også helt besat af havregryn. Det indeholder jo en masse gode kostfibre, meeen det kunne nu have været rart med et højere indhold af protein frem for kulhydrater… Spiser også havregrød hver morgen, og nyder det hver eneste dag!
  Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan jeg anbefale at tilsætte et æg til havregrøden! Det er virkelig lækkert, opskriften jeg bruger kommer fra Mallibue’s skønne blog:http://mallibue.wordpress.com/2012/12/04/havregrod-til-morgenmad/
  Håber du nyder turen til New Zealand :)
  Kh. Betina

 3. Jeg spiser altid havregryn og all bran ud over :D Synes det smager meget godt.
  Lækker opskrift, må prøves efter ski tur. Hvor mange bliver der til? :)

  Smiles,
  Maia/www.fitskinnyandhealthy.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *