Update på kostomlægningen

Det er efterhånden ved at være lidt tid siden at I har fået en update på min kostomlægning. Er intet nyt altid lig godt nyt? ;)

Jeg har den seneste måneds tid haft lige rigeligt at se til og jeg har haft svært ved at følge kostplanen 100%. Jeg har dog gjort hvad jeg kunne, men når man f.eks. bliver inviteret på 3. retters menu af sine skønne kollegaer, så har jeg valgt at takke ja og nydt den mad der var på menukortet – uden dårlig samvittighed :) Derudover har jeg i denne uge også ligget syg, hvilket  ikke ligefrem nedregulerede min appetit, modsat de fleste andre jeg kender ;) Men altså, det går langsomt fremad og jeg er faktisk rigtig godt tilfreds! Det er jo en livsstilsændring jeg har gang i, hvilket derfor for mig betyder at der skal være plads til at planen ikke altid kan følges 100%, selvom det klart ville være mest optimalt.

Nedenfor kan I se billeder fra dag 1 sammenlignet med i morges. Jeg synes faktisk det er utroligt, at der alligevel er sket så synlig en forskel på den relativt korte periode! :)
Jeg har indtil videre tabt 6,5 kg, hvilket jeg tydeligt kan mærke :) Det er en skøn fornemmelse og noget jeg nyder på mine lange løbeture.

bag-fra-01.08.2013

 

forfra-01.08.13

siden

Kostplanen har jeg fået min skønne træningsmakker Susan til at udarbejde :) I kan findes hendes hjemmeside lige her.

 

21 Replies to “Update på kostomlægningen”

 1. Flot! Man kan virkelig se det overalt :) Også på lår og lægge ;)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak! :-)

 2. Hvor er du sej, man kan virkelig se en forskel :) Vil du ikke ligge din kostplan ud, så man evt. selv kan blive inspireret af den?

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Skønt at høre, mange tak! :)
   Kostplanen er lavet specifikt til mig ud fra min daglige forbrænding. Jeg træner en hel del og derfor et højere kalorieindtag end hvad der vil være nødvendigt for nogle. Samtidig er der ekstra fokus på mit kulhydrat- og proteinindtag de dage jeg styrketræner. Det er derfor ikke sikkert at andre vil få så meget ud af min kostplan og jeg har derfor valgt ikke at lægge den op. Jeg har dog vist i indlægget her, hvad jeg typisk spiser i løbet af et par dage :)

 3. Du ser smashing ud! Den ryg, wauw.

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Mange tak! :-)

 4. WAUW!!!! Man kan virkelig se en forskel.. Du har fået mig overbevist om at billeder til sammenligning er en rigtig god ide :-) Du ser brandgodt ud og er en kæmpestor motivation :-) Tak…

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Det varmer virkelig at høre, tusind tusind tak for de søde ord og hvor det glæder mig at høre, at jeg har fået dig overbevist :)

 5. HOLD KÆFT HVOR ER DET SEJT!!! Stort skulderklap herfra

  http://www.myybody.blogspot.com

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak altså!! :)

 6. jeg kan ikke få link til at virke

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Så har jeg rettet det, tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :)

 7. Ej, hvor er det imponerende! Og ret motiverende :-) Jeg har dog lige et enkelt spørgsmål, jeg går nemlig også selv efter at tabe en 4-5 kg, men jeg er bange for at miste størrelse på min barm (siden det er en del af min krop, jeg er ret glad for). Har du oplevet at du er gået ned i størrelse i det område? Måske er det individuelt, det skal jeg ikke kunne sige :-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak – og SÅ skønt at høre, at det motiverer :)
   Jeg har i dén grad oplevet at miste min barm. Da jeg vejede 63 kg for et par år siden gik jeg ned til en B-skål, hvor jeg førhen har været vant til en F-skål! Det er altså det første sted jeg taber mig, så irriterende! :(

 8. Stor stor forskel – hvor er det altså flot! :)

  Din mave er godt nok blevet trimmet – og røven blevet mindre! Virkelig flotte resultater!

  Glæder mig til at næste gang :)

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt. tabt mig 14,1 kg. :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Ih, hvor er det sødt sagt <3 tusind tak :)

 9. Hold nu op en udvikling TIne :) DU havde jo en smuk krop før, men nu er den da bare endnu flottere!
  Vildt godt gået. :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Aww, hvor er du sød Camilla, tusind tak :)

 10. Du er simpelthen så overdrevet sej. GODT GÅET!

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak <3

 11. Hej :) Det er meget tydeligt at se hvor meget du har tabt dig, og hvor er det flot! Syntes dog generelt der mangler en angivelse af hvor høj du er når du nu fortæller vægten.. Disse to hænger unægteligt sammen.

Leave a Reply