Træningstøj til mænd

Jeg elsker virkelig træningstøj og tror også efterhånden jeg har mere træningstøj end almindelig tøj. Det findes jo helt vildt meget lækkert træningstøj til os kvinder i forskellige prisklasser, kvalitet, stil og farver – I love it! Desværre synes jeg ikke helt det samme gør sig gældende for de styrketrænenede mænd. Mange mærker har specialiseret sig indenfor fodbold, basket ball, løb osv., men jeg har svært ved at finde noget lækkert tøj min kæreste kan have på til styrketræning. Selv er han fuldstændig ligeglad, hvilket jeg faktisk tror mange mænd er – og nok også grunden til at udvalget er så småt. Jeg er imidlertid ikke ligeglad med hvad han har på, når vi træner sammen ;) Jeg har lavet en lille collage med idéer til træningstøj til styrketrænende mænd. For at se priser og forhandler kan I blot trykke på collagen. Hvis I sidder med gode idéer og forslag til træningstøj og lækre mærker, så læg endelig en kommentar :)

Men's Fitness Fashion

 

5 Replies to “Træningstøj til mænd”

 1. Åhh manner, tusind tak for dette indlæg. Nu kan jeg endelig vise min kæreste, at der findes andet tøj at træne i end joggingbukser og T-shirt :)
  Og faktisk er træningstøj til mænd jo rigtig pænt, og ser ligeledes også meget komfortabelt ud.
  Tak for god, inspirerende og lærerig blog :)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Åh, hvor godt! :) Ja, synes også det kan være rigtig pænt og komfortabelt og ikke mindst funktionelt :)
   Tusind tak for de søde ord :)

 2. Under Armuor og better bodies er noget du bude tjekke ud…… Under Armuor laver træningstøj til stort set alle former for sport, hvor better bodies er til folk der pumper jern ;-)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Tusind tak for de gode tips! :) Nu du nævner det, så har jeg mange gang stødt på Under Armuors logo, men ikke vidst hvad mærket hed. Det vil jeg strakt tjekke ud :)

 3. […] Under Armour! Efter at I var så søde i vinters/foråret at hjælpe mig med at finde lækkert træningstøj til kæresten, så har jeg simpelthen ikke kunne få Under Armour ud af hovedet. Jeg ejer desværre ikke noget af […]

Leave a Reply