Træning ★ Anne Sofie

Hej læsere på FITinspiration!
Jeg har fået æren af at gæste denne fantastiske blog endnu en gang :) Jeg vil i dette indlæg fortælle lidt om, hvem jeg er og om min passion for træning.
Mit navn er Anne Sofie, jeg er 17 år gammel og går til daglig i 1.G på Aarhus Katedralskole. Jeg har bloggen Workout With Me, som jeg dog holder en pause fra lige for tiden. Jeg er nemlig ved at starte en ny blog op fra bunden, dog af samme navn :)

1538108_10201959918132819_499205962_o
Jeg er for tiden i gang med et 6 måneders forløb hos en personlig træner. Dette har jeg valgt at gøre af flere grunde. 1. Fordi lige så fedt som styrketræning kan være, lige så vigtigt er det at have den rette teknik i skabet, da det ellers kan ende med frygtelige skader og manglende resultater. 2. Fordi variation for mig er altafgørende for at holde motivationen høj. Variation er samtidig også er vigtigt for at blive ved at udvikle sig og udfordre kroppen. 3. Hænger lidt sammen med de to andre grunde. Fordi det er den eneste krop, vi får udleveret, så jeg vil gerne passe på den og sørge for at min træning gør mere gavn end skade.  Især på grund af, at jeg træner så meget, som jeg gør.

Mit nye program har til formål at forberede sener og led til at træne tungere/tungt, og at øge udholdenheden i musklerne. Det er dog ikke ”syretræning” med en milliard gentagelser og ingen kilo.

Jeg styrketræner nu 4 gange om ugen nu, i modsætning til de 6 gange jeg gjorde førhen. Hvilket til min store forundring passer mig virkelig fint, da dette program slår mig helt ud! :)

Min træningsuge kunne derfor se sådan ud:

 • Mandag: Bryst og triceps – samt ben i en cirkeltræning ala supersets
 • Tirsdag: Ryg, biceps og mave
 • Onsdag: Løbetur ca. 6 km og yoga derhjemme
 • Torsdag: Skuldre
 • Fredag: Løb – evt. interval og Flow Yoga
 • Lørdag: BEN og Hatha Yoga
 • Søndag: Ben dag slår mig helt ud, så søndag  står gerne på hvile med lidt frisk luft

1370934_10201959918092818_108317572_o
Jeg har ikke noget specifikt mål med min træning,  da det egentlig ”bare” er blevet en stor del af mig og min dagligdag. Jeg elsker at udfordre mig selv, hvilket jeg gør til hver eneste træning. Mit bedste råd til dem, der har svært ved at komme i gang med træne, er at finde en form for sport, man kan lære at elske. Prøve en masse forskellige ting, indtil man forelsker sig i en (eller flere) af dem. Det er for mig styrketræning løb og yoga. Derfor er min træning bygget op omkring de 3 ting. Jeg synes dog, at alle skal prøve kræfter med styrketræning, da det altså er fantastisk – og hårdt og effektivt. Især med den rette teknik.

Jeg vil i mit næste indlæg skrive lidt om kost :)

/Anne Sofie

1552194_10201959918052817_2083153909_o

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Træning ★ Anne Sofie

 1. Super fedt indlæg – specielt synes jeg det er spændende at se hvordan din trænings uge kan være. Kan til tider godt mangle lidt inspiration på dette område. Synes din instilling til din træning er helt fantastisk – ELSKER også at udfordre mig selv – og man kan blive så overrasket over hvad man er i stand til :)

  Glæder mig til at følge med i dit næste indlæg

  Charlotte
  http://www.Fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen om min træning.

 2. Pingback: 10 parajumpers women -

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *