Tip: grøntsagspasta

GulerodspastaJeg har et nemt tip jeg gerne vil dele med jer :) Det er garanteret næsten alle af jer, der har set noget lignende før, men så kan I da lige få det genopfrisket ;)
Det er nemlig det faktum, at mange grøntsager nemt kan erstatte pasta, hvis nu man ønsker at skære lidt ned for det. Gulerødder, squash og rødbeder er indtil videre de grøntsager jeg har afprøvet.

På billedet har jeg vist det med gulerødder, som nok må være min egen favorit. Til den portion der er vist har jeg brugt 3 gulerødder, som jeg først har skrællet og derefter skrællet med min julienne skræller. Den er købt for et par år siden i Føtex til en 50’er og ligner lidt en almindelig gulerodsskræller, blot med lidt takker. Kan man ikke finde sådan en, så kan man sagtens rive dem groft eller bare skræller strimler af den med en gulerodsskræller. Efter de er skrællet i strimler, så kommer jeg dem i en sigte og hælder kogende vand over dem. Herefter ryger de op i en skål og blandes med 1 spsk rød pesto. Og så er der serveret! :) Så har man en lækker og varm erstatning for pasta, hvor guleroden stadig har lidt bid i :) Når jeg bruger squash, så blander jeg den med grøn pesto. Gulrodsstrimler

 

Tine-Vieland-Jensen Follow on Bloglovin’ // Facebook // Instagram 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

4 thoughts on “Tip: grøntsagspasta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *