These shoes are made for blogging… walking!

Jeg er simpelthen SÅ glad for mine nye sneakers fra Nike. Som titlen på indlægget antyder, så synes jeg de er noget så fine at se på – og derfor skal de selvfølgelig en tur forbi bloggen ;) Mine fødder elsker dem faktisk også og det kan I vist også tydeligt se på mængden af skidt der er på dem. Jeg burde måske egentlig have gjort dem lidt fine og rene, når nu de sådan skulle på bloggen, men mon ikke I kan se bort fra det? :)Nike Air Max Thea

Nike Air Max Thea
Skoene er fra Nike og modellen hedder Nike Air Max Thea. Jeg købte mine hos Samsøe Samsøe til 1000 kr, men har fundet dem billigere på Asos her til 782.33 kr (mærkeligt beløb, hva’? Men det er nu billigere end hvad jeg gav..). I almindelige sko er jeg en stor str. 39 og jeg passer modellen i en str. 40. De er lidt smalle i modellen. Jeg vil mene skoene både kan bruges til hverdagsbrug og træning. Jeg har brugt dem til træning indtil vejret blev så lækkert at jeg bare blev nødt til at bruge dem udendørs i stedet :)

De fås også i andre farver, bl.a. sort, som Susan købte kort før mig. De er faktisk takket være hende at jeg forelskede mig i dem ;)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “These shoes are made for blogging… walking!

  1. Pingback: (Work)outfit of the day #6 | FITinspiration

  2. Pingback: Shoe lovin’… | FITinspiration

  3. Pingback: It’s Nike an addiction | Lev sundt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *