Suppetid

Når vinden blæser og skyerne er fulde af regn, er jeg helt vild med at få suppe til aftensmad! Det er en vildt lækker kombination (når man sidder indendøre i godt selskab og ikke har planer om at skulle ud af døren, hehe) og kan varieres til det uendelige. Derfor er dette heller ikke en decideret opskrift, men nærmer en lille opfordring til at kaste jer ud i jeres egen lækre suppe :)

Jeg synes der sker noget fantastisk med mange grøntsager lige så snart de kommer i ovnen og bliver bagte. De bliver sødere, rundere og mere fyldige i smagen. Derudover er det altså virkelig praktisk, da det betyder at jeg kan forberede grøntsagerne inden fitness, putte dem i ovnen når jeg kommer hjem og i bad og så plejer det at passe med at de er klar når jeg også er :)

13.11.13

I suppen på billedet har jeg brugt følgende (til 2 personer):

– 1 kg tomater
– 1 snack peber
– 1 rødløg
– 4 fed hvidløg
– lidt olie, salt og timian

Alle ovenstående ingredienser kom jeg i et fad og puttede det i ovnen på 200 grader i 45 minutter. Da det var bagt færdigt fik det en tur i blenderen og så var det klar til at blive spist.
På toppen er der chili og hjemmelavede rugbrødscrutoner. Efter billedet blev taget kom jeg også en klat hytteost på. Jeg kan rigtig godt lide den konsistens, det får i en varm suppe, men tror ikke det er alle, der deler den mening ;) Og så kan man bare helt undlade det eller bruge skyr eller creme frais :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “Suppetid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *