Sund jul: Raw pebernødder

IMG_3869Da jeg fandt denne opskrift inde på iFORMs hjemmeside (her) måtte jeg straks prøve den. Opskriften er virkelig simpel og hurtigt, hvis man lige står og har lyst til en lille snack (:
De smager dejlig julet, men jeg tror dog ikke man kan bilde nogen ind at det er rigtige pebernødder, da de mangler konsistensen. Kæresten blev ihvertfald lidt skuffet, da det gik op for ham at de ikke skulle bages. Men jeg synes nu det er en rigtig god erstatning af pebernødderne, jeg er ihvertfald fan (:

Jeg har skrevet opskriften fra iFORM på billederne nedenfor:

pebernødder

10 Replies to “Sund jul: Raw pebernødder”

 1. Uh, det ser godt ud!
  Det skal i hvert fald prøves! :)

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com

 2. Ser lækkert ud! Skal mandlerne ikke smuttes eller noget? Og hvilken slags peber skal man bruge? :-D

  1. Jeg brugte bare almindelig friskkværnet peber :) Og nej, smuttede ikke mandlerne. Det er sådan ca. jordens hurtigste pebernødder opskrift ;) vupti, vupti og så er de klar

   1. Det lyder godt nok til at være nemt! Dem må jeg simpelthen prøve – der er virkelig mange fristelser her i julen :-)

 3. Og forresten hvad med dadlerne? Er det bare friske dadler? :-D
  Haha.. Undskyld de mange spørgsmål, men vil lige være sikker på at få fat i de rigtige ting :-P

  1. Det skal du ikke undskylde! :) Ja det er de bløde og friske dadler (husk i øvrigt at tjekke hvor friske de er..)
   og så vil jeg anbefale dig at spise pebernødderne til undervejs. Egentlig står der 1/2 tsk kardemomme i opskriften fra iFORM, men det synes jeg var lidt for voldsomt ;) og stødt ingefær er frivilligt (men lækkert) :)

   1. Har nu lavet disse og må sige at det er et rigtigt godt alternativ til juleslik. De får en lækker blød konsistens og smager julet – og så er de super lette at lave! Skal helt klart lave dem igen :-D

    1. Fedt at du afprøvede dem! Og hvor er jeg glad for din tilbagemelding! :)

     Håber du får en fantastisk weekend :)

     1. Hej :)
      jeg har lige spørgsmål. Skal pebernødderne ikke i ovnen når man har trillet dem? :)

     2. Hejsa :)
      Nej det skal de ikke, men læste faktisk, så sent som i dag, at man godt kunne. Så det vil jeg teste i weekenden ;) Hvis du prøver det, så må du gerne melde tilbage..

Leave a Reply