Sund jul: Raw pebernødder

IMG_3869Da jeg fandt denne opskrift inde på iFORMs hjemmeside (her) måtte jeg straks prøve den. Opskriften er virkelig simpel og hurtigt, hvis man lige står og har lyst til en lille snack (:
De smager dejlig julet, men jeg tror dog ikke man kan bilde nogen ind at det er rigtige pebernødder, da de mangler konsistensen. Kæresten blev ihvertfald lidt skuffet, da det gik op for ham at de ikke skulle bages. Men jeg synes nu det er en rigtig god erstatning af pebernødderne, jeg er ihvertfald fan (:

Jeg har skrevet opskriften fra iFORM på billederne nedenfor:

pebernødder

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

10 thoughts on “Sund jul: Raw pebernødder

    • Det skal du ikke undskylde! :) Ja det er de bløde og friske dadler (husk i øvrigt at tjekke hvor friske de er..)
      og så vil jeg anbefale dig at spise pebernødderne til undervejs. Egentlig står der 1/2 tsk kardemomme i opskriften fra iFORM, men det synes jeg var lidt for voldsomt ;) og stødt ingefær er frivilligt (men lækkert) :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *