Sund jul: Raw gingerbread

raw-gingerbreadSå er det efterhånden ved at være tid til den sidste “Sund jul” opskrift for dette år…

Jeg indrømmer gerne, at jeg har været lidt i tvivl om jeg nu ville lave et indlæg om gingerbread. Af flere årsager faktisk.. (Jeg ved godt det ikke er smart at kritisere sig selv inden man skal til at præsentere noget, men sådan en dårlig vane har jeg altså..)
Gingerbread er i min optik ikke helt lig med den danske jul. Amerikanske tegneserier osv. har været rigtig gode til at introducere os for denne småkage, men den har nu aldrig været en del af min “barndomsjul”. Derudover minder denne opskrift meget (måske lidt for meget) om de raw pebernødder jeg tidligere har lavet. Og den sidste grund til jeg var i tvivl om dette indlæg var fordi min gingerbread mand blev så grim :( Havde købt en fin form til formålet og havde høje forventninger til denne. Lidt for høje.. For sammen med en sol der holder lidt for tidligt fri og en lidt klistret dej (fordi jeg skulle skynde mig inden det var HELT mørkt), så blev den altså virkelig kikset.

Okay, ikke mere sniksnak! Her er den lækre opskrifter, som bliver bedst når den rulles til kugler og kommes på køl inden den spises :)
Det hele skal i øvrigt bare blendes godt i en minihakker. 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *