Sund jul: Pebermyntekugler

Så kommer der endnu en sund jul opskrift. Jeg håber ikke I er ved at være trætte af dem? 
pebermyntekuglerTil denne opskrift har jeg fundet inspiration hos evatorgersen. Jeg har ændret lidt i
opskriften og tilpasset det efter hvad jeg lige havde i skabene ;) Så her kommer
min version af hendes pebermynteguf:

Pebermyntekugler:

 • en dåse kokosmælk* eller coconut creamer (fås bl.a. i asiatiske butikker eller på nettet) 25 g smuttede mandler
 • 1 dl kokosmel
 • pebermynte aroma
 • lidt agavesirup

Fremgangsmåde:

Smelt kokosmælken og blend den sammen med mandlerne og kokosmelet. Alt efter hvilken konsistens der ønskes blendes i kort eller lang tid. Smag nu væsken til med pebermynte aroma og agavesirup. Derefter kom jeg massen i en pose og indtil massen er fast køleskabet. Efter de har været i køleskabet kan de let rulles til små kugler.
Har man en chokoladeform, isterningebakke eller lignende kan de kommes deri og så direkte i fryseren.

*Hvis du bruger koksmælk er det vigtigt kun at tage den faste del og ikke væsken. De dåser jeg har købt på det sidste har været fint lagdelte. Hvis de ikke er det, så åben den og put den i køleskabet natten over. 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

13 thoughts on “Sund jul: Pebermyntekugler

  • Jeg synes også de er ret lækre :) Konsistensen er lidt pudsig, så tror jeg vil blende lidt ekstra næste g ag jeg laver dem – for der bliver helt sikkert en næste gang ;)

   Er glad for at høre at du kan lide mine sund jul indlæg :)

  • Det var heldigt! :)
   Det kan købes i alle almindelige supermarkeder. Den jeg har er fra Dr. Oetker og står henne ved vaniljesukker, frugtfarve osv. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *