Sund jul: Æbleskiver

Det lyder heldigvis ikke til at I er blevet træt af mine “Sund jul” opskrifter, hvilket jo er megt heldigt, da jeg har massere i ærmet ;) Tiden løber dog lidt fra mig for tiden, så har svært ved at nå alt det jeg gerne vil lave, men her kommer i hvertfald en lækker opskrift, som jeg lavede i weekenden. 
æbleskiver1

æbleskiver2

Bland ovenstående ingredienser og lad dejen hvile i ca. 10 minutter. And that’s it.. Så mangler du bare at bage dem på en æbleskivepande :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

11 thoughts on “Sund jul: Æbleskiver

 1. De ser rigitg lækre ud og kommer direkte på min to do-liste (sammen med alle dine andre sund jul opskrifter) : ) Hvis man ikke lige har HUSK på lager, hvad vil et godt alternativ så være? : )

  • De smagte også super godt :)
   Husk suger en del væske samtidig med at det er smagsløst. Man kan evt bruge hørfrø som også tykner, men som ikke er smagsløst, ellers ville jeg putte lidt mere mandelmel i og håbe på det gik ;)
   Men husk kan findes til ca 50 kr og kan købes i de fleste supermarkeder og kan bruges til mange ting :)

 2. Jeg er faktisk ikke 100 % sikker på hvad Husk er… Du kunne måske forklare det i er indlæg? Det synes ville være rigitg godt, da jeg mindes, at du før har brugt det i en af dine opskrifter : )

 3. Pingback: Sundere æbleskiver | FITinspiration

  • Jeg fik 21 stk, ud af denne opskrift, jeg erstattet dog citronskal med kardemomme, de blev super gode, forresten har de et energi niv. på 57 kcal per stk…
   Mvh.
   Marck

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *