Sund jul: Æbleskiver

Det lyder heldigvis ikke til at I er blevet træt af mine “Sund jul” opskrifter, hvilket jo er megt heldigt, da jeg har massere i ærmet ;) Tiden løber dog lidt fra mig for tiden, så har svært ved at nå alt det jeg gerne vil lave, men her kommer i hvertfald en lækker opskrift, som jeg lavede i weekenden. 
æbleskiver1

æbleskiver2

Bland ovenstående ingredienser og lad dejen hvile i ca. 10 minutter. And that’s it.. Så mangler du bare at bage dem på en æbleskivepande :)

11 Replies to “Sund jul: Æbleskiver”

 1. Det ser rigtig lækkert ud – det må prøves en af dagene :)

 2. Ser ellers meget lækkert ud, kan være de skal afprøves en dag her i julen, har nemlig længe haft lyst til at lave hjemmelavede æbleskiver :)

 3. De ser rigitg lækre ud og kommer direkte på min to do-liste (sammen med alle dine andre sund jul opskrifter) : ) Hvis man ikke lige har HUSK på lager, hvad vil et godt alternativ så være? : )

  1. De smagte også super godt :)
   Husk suger en del væske samtidig med at det er smagsløst. Man kan evt bruge hørfrø som også tykner, men som ikke er smagsløst, ellers ville jeg putte lidt mere mandelmel i og håbe på det gik ;)
   Men husk kan findes til ca 50 kr og kan købes i de fleste supermarkeder og kan bruges til mange ting :)

 4. Jeg er faktisk ikke 100 % sikker på hvad Husk er… Du kunne måske forklare det i er indlæg? Det synes ville være rigitg godt, da jeg mindes, at du før har brugt det i en af dine opskrifter : )

  1. Det var da en god idé :)

 5. […] at jeg bliver nødt til at slå et slag for denne lækre opskrift :) Sidste år lavede jeg denne ernæringsforbedrede opskrift på æbleskiver og selvom de var gode, så smager denne version mere […]

 6. Hej! Jeg tænkte på om du ved noget om energi indholdet i disse?

  Jule hilsner, Helene

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Helene, det ved jeg desværre ikke :(

   De allerbedste hilsner
   Tine

 7. Hvor mange æbleskiver bliver der ca. af denne opskrift? :-)

  1. Jeg fik 21 stk, ud af denne opskrift, jeg erstattet dog citronskal med kardemomme, de blev super gode, forresten har de et energi niv. på 57 kcal per stk…
   Mvh.
   Marck

Leave a Reply