Summer feelin’

KoldskålHvis sommer kunne serveres på en tallerken, så må koldskål med kammerjunker og jordbær altså være retten. Selvfølgelig i stærk konkurrence med en lækker portion grill-mad. Mums!

Er jeg den eneste der kan dufte sommeren i disse dage? Jeg elsker det. Det giver mig massere af energi og lyst til at stå tidligt op :) Begge dele er noget jeg har haft gevaldigt brug for. Dette semester lakker mod enden, så der er en hel del der skal afsluttes og arbejdes igennem. Derudover har jeg haft rigtig meget arbejde som personlig træner. Op mod 15-20/uge, hvilket er en del, når der også er en masse andre ting jeg gerne vil og skal have gjort :) Jeg klager dog ikke, for jeg er faktisk rigtig glad for min hverdag som den ser ud lige nu.

Min travlhed forklarer dog stilheden herinde. Når jeg kommer hjem om aftenen er jeg klar til at hoppe direkte i seng. Søvnen prioriteres nemlig utrolig meget. Jeg har CPH Marathon om godt og vel 2 uger, så kroppen skal være så frisk som overhovedet mulig.

Det var lige en hurtig update og et hej fra mig. Jeg står og er på vej ud af døren. Jeg har nemlig reunion med min gamle folkeskoleklasse. 10 år! Holy moly. Jeg kan huske da vi sidste skoledag aftalte at vi ville mødes om 10 år. Helt ærligt, så troede jeg at jeg til den tid ville være lidt mere voksen. Haha, sikken joke! ;) Alligevel tror jeg nu, at jeg ville se frem til hvad der ventede mig. For søren hvor har jeg oplevet mange sjove ting de sidste 10 år :D

 

God weekend til alle jer der kiggede forbi :)

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *