Stort tillykke til…

… pigen med følgende kommentar: “Eeeeej! Bedste konkurrence for mig lige nu. Jeg har længe lidt af skinnebensbetændelse og det er nu blevet så slemt, at jeg ikke engang kan cykle uden at det gør sindssygt ondt. Men jeg kan simpelthen bare ikke holde pause fra min træning, fordi det er så vigtigt for mig. Jeg har længe ville købe nogle kompressionsstrømper, men da dig og Susan begyndte at skrive om disse, vidste jeg, at det var sådan nogle jeg måtte prøve! Pengene er der bare ikke lige til dem, så jeg krydser alt hvad jeg har!!“. Jeg kontakter hende med det samme så hun hurtigst muligt kan få hendes tights sendt afsted :)

Tak til alle jer der deltog og tusind tak for de mange søde og pæne ord! Lodtrækningen blev foretaget tilfældigt med hjælp fra random.org, men jeg har læst hver og én af jeres kommentar og jeg må indrømme, at I simpelthen gjorde mig helt forlegen, I er sgu for søde! :) Det betyder utrolig meget at høre hvordan I værdsætter bloggen :)
IMG_1580

2 Replies to “Stort tillykke til…”

  1. Stort tillykke til den heldige vinder, og god bedring :-)

  2. You have a beautiful smile!

Leave a Reply