St. Partick’s Day muffins

 

Muffins3

I dag er det jo St. Patrick’s Day. En dag som jeg har fejret siden jeg for snart seks år siden kom hjem fra New Zealand. Jeg drikker dog ikke øl, så min dag bliver ikke fejret med en kold Guiness på den lokale irske pub, men i stedet med fine grønne ting :)

Jeg har i ugens løb gået og tænkt på hvad søren jeg mon skulle lave og kigget efter et vaffeljern, så jeg kunne lave nogle trekløver-inspirerede vafler. Vaffeljernet fandt jeg ikke til en fornuftig pris og Cassey fra Blogilates.com blev min redning her til morgen :) Hun havde netop lagt et billede op af grønne muffins. Jeg skyndte mig derfor ud i køkkenet for at lave dem, så kæresten kunne vækkes på rigtig St. Patrick’s Day manér.
Jeg synes det blev nogle rigtig lækre muffins, som på ingen måder smager af spinat. De kunne måske godt tåle en lille smule salt, for de er lidt neutrale i smagen :)
Jeg har lavet lidt om i opskriften (som I finder her) og lavede den som følgende:

how-to2 Note: jeg puttede desuden et par sødetabletter i. Disse kan erstatte af agavesirup, honning, dadler eller hvad man nu har lyst til at søde det med.

Fejrer I St. Patrick’s Day? :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

6 thoughts on “St. Partick’s Day muffins

 1. Spændende – så godt dit billede på Instagram og gik derefter ind på blogilates og fandt opskriften – rart at få den her uden “cup” betegnelsen, for jeg er simpelthen så dum til at omregne :D

  Tror du at man vil kunne putte noget kanel i for at gøre dem “sødere”? Eller ville det bare være mærkeligt?

  Mvh. Caroline

  • Jeg glemte nok at gøre opmærksom på det, men har lavet lidt om på hendes opskrift så har ikke oversat den direkte. Men generelt synes jeg det er rigtig skønt at bage med “cups”-betegnelsen, da det bare er 250 ml :) Men det er nok også fordi at jeg blev vant til den betegnelse på New Zealand..

   Du kan sagtens putte kanel i, det mener jeg også hun gør i hendes opskrift :)

   De bedste hilsner
   Tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *