Spinatomelet

Denne simple opskrift er bare genial når man lidt for sent har glemt at tænke på hvad menuen skal stå på til aftensmad eller hvis man ønsker lidt variation i sin frokost :) Jeg kan faktisk ikke huske om jeg har introduceret jer for den før? Men når opskriften er så god, så skader den vel ikke hvis I får den en ekstra gang ;) Jeg lavede f.eks. denne variant onsdag aften og i går ændrede jeg blot fyldet til en slags kødsovsblanding bestående af hakketoksekød, champignon. løg, revet gulerødder og lidt broccoli og drysset med lidt ost :) spinatomeletJeg har faktisk fået opskriften af Susan, som også selv er stor fan, så sender lige et tak i hendes retning. Hun er nemlig altid til stor hjælp når jeg ikke ved hvad vi skal have til aftensmad :)

Opskrift (1 person):

  • 2 hele æg
  • 1 æggehvide
  • 50 g frisk spinat
  1. Æggene røres sammen og spinaten hakkes fint og vendes i æggene.
  2. På mellemlavt blus kommes æggemassen på en god sliplet pande og står uder låg i 15 minutter.

Fyldet varieres efter smag og behag samt køleskabsindhold :) I min er der skinkestrimler, hytteost, gulerødder og champignon.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

3 thoughts on “Spinatomelet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *