Sommerferie

Endelig! Ferie, ferie, ferie! Det her er første gang siden sidste sommer at jeg rent faktisk har ferie! Og sikken lettelse. Efter den mest intense læseferie nogensinde kan jeg nu endelig lægge semesteret bag mig, for har netop fået svar fra de sidste eksamener og de er veloverstået.

Jeg kan mærke, at det her år har været et utroligt stressende og hårdt år for mig. Som jeg tidligere har skrevet, så kommer man godtnok ikke sovende til en civilingeniør (kandidat) uddannelse. Men jeg er sikker på at det er alt det hårde arbejde værd. Jeg har faktisk været til 51 eksamener siden jeg gik ud af gymnasiet. Det er jo fuldstændig vanvittigt! Jeg kan efter sommeren se frem til at have ét studieprojekt og så fra 1. november til 1. juni skal jeg skrive speciale for drømmevirksomheden. Det glæder jeg mig som et lille barn til.

Det travle år på studiet har haft lidt konsekvenser for min fritid, der nemlig har været minimal. Derfor har bloggen og træningen var nedprioriteret i en grad, jeg har været lidt ked af. Men nu hvor jeg har fået ferie, så kan jeg mærke at lysten til begge dele er kæmpe stor!

Så det vil jeg nyde – håber I får lyst til at kigge forbi mine sommer-indlæg :)

IMG_0880

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *