Sommeren der forsvandt

For søren da, hvor gik den sommer altså bare hurtigt! Jeg har forsøgt at opsummere min sommer 2015 vha. 8 af mine Instagram-billeder :) Det var faktisk ret svært, for det der har fyldt allermest i sommeren har jeg ikke billeder af, haha. Jeg har nemlig arbejdet en hulans mange timer i Seierfitness. Men udover arbejde, så har jeg hygget med beachvolley på Strandbaren med mine kollegaer, været til Grøn koncert, trænet op til Nordic Race og CPH halvmarathon og fået HÆSLIGE solmærker efter min sports bh. Det var faktisk en af de allerførste solrige dage – og ja, de mærker har jeg stadig :( Super irriterende! Det billede er nu ikke fra instagram, men var et jeg sendte til min mor – så derfor det dybt utilfredse ansigtsudtryk, haha.

Mine forældre skulle på bilferie til Kroatien, så i sidste øjeblik endte jeg med at tage med dem. Det var en super skøn tur og faktisk lidt hyggeligt at være ude at rejse med sine forældre igen. Det er ellers efterhånden en 5 års tid siden jeg sidst var det :)

Jeg har også været i gang med at male og indrette, da min roomie er flyttet sammen med sin kæreste. Så nu bor jeg alene – eller min kat, Pelle bor her selvfølgelig også stadig ;) Indretningsprojektet er stadig i gang, da jeg fik en mærkelig idé om en sofa, men det skal jeg nok vise den dag jeg (forhåbentlig) bliver helt færdig.

Og slutteligt, så inden sommermåneden var helt ovre startede jeg på min kandidat. Jeg har valgt at droppe ud af HA almen studiet og gå tilbage til min oprindelige uddannelsesvej. Jeg læser derfor civilingeniør i bioteknologi. Det er pisse spændende og med et højt fagligt niveau. Jeg er vild med det! :D Det giver mig dog en hel del lange dage, da der er meget undervisning og projekter. Så studie de fleste dage til kl 16.00, hvorefter jeg tager på arbejde. På arbejdet er jeg mere end fuldt booket med kunder, hvilket jo er super fedt, men det giver til tider nogle meget lange dage, når min egen træning ligger efterfølgende :) Men jeg nyder det og så længe det hele er godt struktureret er der både plads til at slappe af, se venner og se ham den søde ;)
min-sommerHar I også nydt sommeren? :)

 

2 Replies to “Sommeren der forsvandt”

  1. sikke en teaser at slutte indlægget med ;) men hvor er det dejligt for dig og et rigtig rart (og “gladt”) indlæg at læse.
    Måske har du lyst til at give lidt tips til, hvordan du får hverdagen til at gå op med studie, læsning, arbejde og træning (og kæreste, veninder og madpakker)? Jeg synes ihvertfald altid, det er rart at høre, hvordan andre får det til at gå op og blive inspireret :)

    1. Tak for din søde kommentar Sofia :) Haha, og ja – det var det måske lidt, men nu har jeg efterhånden set ham i lidt tid, hvilket heldigvis fylder en stor del af min hverdag :)
      Det var faktisk en god idé, det vil jeg bestemt prøve at skrive lidt om. For det er lidt af et puslespil til tider ;)

Leave a Reply