Sommer, sol og ferie

Selvom jeg officielt har haft sommerferie i snart to uger, har jeg desværre ikke rigtig ferie endnu. Jeg har valgt at tage en del valgfag henover sommeren og jeg er så småt begyndt at kigge på min bacheloropgave, som jeg skal i gang med efter sommerferien.
Det kommer nok dersværre til at betyde, at bloggen bliver nedprioriteret lidt henover sommeren :( Jeg holder ikke decideret pause, for så længe tror jeg ikke jeg kan holde mig væk ;) men der kommer nok til at gå lidt længere mellem indlæggene. Jeg har dog på fornemmelsen at mange af jer alligevel skal alt muligt sjovt i løbet af sommeren, og når solen skinner, så er det nok de færreste, der sidder indendøre og læser blogs? :)
Hvis I har ønsker til kommende indlæg, noget I gerne vil se mere af eller ændringer i forhold til layout, så skriv endelig :)

IMG_6999
Billedet er taget på mine svigerforældres båd, som jeg var ude at sejle med i sidste uge. Kombinationen af solskin, hav og sommer er simpelthen fantastisk! :)

2 Replies to “Sommer, sol og ferie”

  1. Rigtig god ferie – og jo, der er nogen af os som læser blogs selvom solen skinner hehe;) God fornøjelse med at læse de forskellige fag op! Husk dog også at giv bøgerne en pause engang imellem og nyd den dejlige sommer (ja, det hænder at solen skinner!)

    1. Tine / FITinspiration says: Reply

      Tak og i lige måde :)

Leave a Reply