Sixpack: status for uge 4

Så er det sørme blevet tid til en update igen. Og av, av… denne uge har altså ikke været ret god. Jeg har været syg og overskuddet til at handle ind har været tæt på ikke-eksisterende. Derudover har jeg haft en vandskade i mit køkken, så jeg har fået ny vandhane og bordplade. Jeg har derfor sovet hos kæresten der ikke har en badevægt, så den analyse må I undvære i denne uge.

Nå, det var vist nok for dårlige undskyldninger, hva? Beklager. Jeg har nedenfor samlet en oversigt over mine mave-billeder. Det er lidt sjovt med hudfarven, for det varierer så utrolig meget alt efter lyset den pågældende dag :)

Jeg synes faktisk det er gået meget godt når man sådan ser på billederne :)
Her er så et lidt større mave-billede fra i dag:

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

26 thoughts on “Sixpack: status for uge 4

 1. Super flot … vil dø for den mave :-) … lå selv med influenza i sidste uge …virkelig skidt for kost og motion! Men er på banen igen … kan dog ikke prale af noget der ligner sixpack (endnu), men der ryger ca. 1 kg om ugen plus en del centimeter :-) … Om 4 uger er jeg på min idealvægt, og så er gevinsten “shop-amok” i forårstøj :-)
  Rigtig god weekend :-)

  • Det er irriterende med sygdom! :( Jeg har dog ikke haft influenza, så jeg har stadig trænet – det er nemlig den måde jeg får det bedre igen :)
   Det lyder da som en rigtig skøn plan du har dig! Det er en fantastisk gulerod at have :)
   Tusind tak og i lige måde! :)

 2. det ser virkelig godt ud!!!
  følger jo også selv på programmet, men var også syg hele sidste uge (min uge 2), og så var der vinterferie OG jeg havde fødselsdag, så der blev kuren virkelig forsømt, men jeg er oppe på hesten igen, og synes dog trods alt stadig jeg kan se lidt fremskridt!
  held og lykke med resten af programmet, og god weekend! :)

 3. Det er virkelig flot. Din mave begynder at blive markeret.
  Hvordan er din motivation i takt med at du følger planen i længere og længere tid?
  Jeg er selv med på et forvandlingshold, hvor jeg på 14 dage har tabt 3,6 kg ren fedt og 14,5 cm i alt. Så ville jeg lige høre om det er godt nok eller hvordan du ville bedømme det vægttab, da jeg ikke har noget at holde det op imod. Jeg vejer 63 kg nu og er 170cm

  • Tak :)
   Jeg synes jeg kæmper lidt med motivationen på kost-siden for tiden… Men det hænger nok sammen med, at jeg ELSKER at eksperimentere i køkkenet, men der er bare ikke lige så mange muligheder når det er kød og grøntsager hele tiden ;)
   Jeg synes det lyder til at være et fantastisk resultat du har opnået! Virkelig godt gået! :D Så gælder det bare om at hænge i og fortsætte den gode stil ;)

  • Tak :) Jeg havde nok også et okay udgangspunkt for det, idet jeg lige var kommet hjem fra en tre uger lang ferie, med lækker og lidt for usund mad. Men jeg er nu faktisk også selv overrasket over at man kan se en forskel efter blot fire uger :)

 4. Wow, det er sindsygt godt gået. Jeg har dog lige et spørgsmål. Hvordan spiste du inden du gik i gang med projektet? Jeg spiser nemlig rimelig sundt nu, og træner rimelig meget, men min mave ser fandeme ikke sådan ud! Øv. Nu ved jeg godt at du ikke tæller kalorier, det gør jeg, og kan derfor regne ud at den kostplan du følger, indeholder flere kalorier end jeg indtager nu. Tror du at jeg vil tage på, hvis jeg starter på sixpack kostplanen???

  • Tusind tak :)
   Jeg var på New Zealand i tre uger inden jeg startede på kuren. På New Zealand (og hen over julen) spiste jeg ikke så sundt, men trænede stadig. Det betød dog at jeg tog ca 4 kg på. Før det, spiste jeg dog sundt, cyklede en time hver dag og styrketrænede også et par gange om ugen.
   Hvor meget træner du og hvor høj er du? :) Jeg styrketræner meget og med tung vægt (mere end fyrene på bodyfit-holdene og næsten samme vægt som min kæreste ved frivægte) og har derfor også en relativ høj forbrænding, derudover elsker jeg cardio-træning :)
   Det er svært for mig at rådgive dig, men du kan evt prøve at tænke på hvad din krop har brug for i forbindelse med træning – her tænker jeg især på proteiner. Derudover har flere studier også vist at sunde fedtstoffer skulle have en god virkning på kroppen. På den måde er sixpack kuren bygget rigtig fornuftigt op, så du kan da prøve at give det en chance! :)

   • Jeg træner 6 gange om ugen, 3 x tung styrketræning + cardio (Squat, dødløft osv, basisøvelser du ved), og 3 x kun cardio. Jeg spiser stort set ikke brød, pasta, ris og kartofler og slet ikke sukker. Men jeg har overvejet om jeg egentlig bare nedbryder mine muskler ved at spise 1400 kcal? Men tallet på vægten har bare været meget afgørende for mig, og det er jo forkert, man skal jo egentlig bare kigge sig selv i spejlet. :)

    • Det lyder jo super fornuftigt :) Jeg tror du skal smide badevægten laaaangt væk og så i stedet have fokus på hvordan din krop udvikler sig i takt med at du bliver stærkere :) For i sidste ende, hvad betyder det tal på vægten så? Det er alligevel kun dig, som ved hvad der står. Det alle andre kan se, er det du ser i spejlet. Så om vægten går op, men du får et slankere ydre vil du garanteret for flere komplimenter for end hvis vægten går ned og der ikke er nogen forskel ;) Giver det mening? :)
     Og som du selv siger, så kan du meget vel risikere at nedbryde dine muskler frem for at bygge dem op, hvis dit energiindtag er for lavt…

     • Det giver rigtig god mening, det er også det jeg prøver at overbevise mig selv om :) Men jeg tror da at jeg hopper med på vognen og giver det et forsøg. Tak fordi du gav dig tid til at svare :)

     • Det var da så lidt :) Skriv endelig hvordan det går/er gået dig med programmet – det vil jeg rigtig gerne høre :)
      Ha’ en skøn weekend :)

 5. det jo helt vildt! så sejt. og det må da være kæmpe motiavtion med billeder. jeg tager selv billeder en gang om måneden men jeg lever heller ikke så ekstremt som dig eller træner ligeså hårdt.

  • Tak :) Det er en kæmpe motivation at have sådan en sød flok læsere der støtter så meget op om det! ;)
   Hvis du skulle få lsyt til at dele dine før/efter billeder på bloggen, så skriv endelig :)

 6. Hejsa,
  hvor er det bare inspirerende. Jeg går selv i gang nu, fordi du har inspireret mig så meget! Elsker billederne af måltiderne – så overskueligt.

  Kan du ikke lægge selve madplanen op? Altså den fra iform. :)

  • Hejsa :)
   Åh, hvor skønt at høre! :)
   Grundet copyright må jeg desværre ikke lægge den op :( Men man kan finde den inde på deres side, hvis man er abonnement. Ellers ved jeg at bloggen mallibue.wordpress.com har valgt at skrive den på hendes blog, så der kan du evt kigge forbi :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *