Sixpack: status for uge 3

Så er det blevet tid til en lille update igen. Jeg er nået halvvejs i programmet nu og jeg får det bedre og bedre hver dag :)
Først, så får I lige et billede af hvad min morgenmad bestod af her til morgen:

Det her er helt klart min yndlings morgenmad for tiden! 250 g fromage frais/skyr, 12 mandler og 150 g frugt. Her har jeg blendet 95 g jordbær og hakket 55 g kiwifrugt :)

 

Jeg har virkelig været god til at overholde programmet i denne uge og er begyndt at mærke hvordan fedtet langsomt forsvinder og jeg har faktisk også tabt mig tre kilo på disse tre uger. Noget af det er bestemt væske, men mine deller er nu bestemt blevet mindre! :)

Traditionen tro, så får I lige mit vægt-forløb her. Det er nu over hele programmets periode:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Derudover skal I jo heller ikke snydes for et lille billede af maven. Så det kommer lige her :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

14 thoughts on “Sixpack: status for uge 3

 1. Synes det er super inspirerende at se dine flotte resulataer, og at se at du er så motiveret :) Mht. til kuren, synes du det er svært at undvære ting som brød, kartofler, pasta osv,? hvor mæt føler du dig, og har du meget energi? :)

  • Jeg ELSKER virkelig brød, pasta og kartofler, så jeg laver lidt kompensationer for det indimellem. Jeg lavede f.eks. proteinpasta for et par dage siden ud fra denne opskrift: http://annawurtz.com/2012/09/proteinpasta-og-god-samvittighed/ hvor jeg i stedet for flødeost blendede 200 g hytteost :) Det er super lækkert og proteinrigt :)
   Men ellers, så har gulerødder oftest været min redning :) Både når de er stegte, kogte, friske og bagte :) Men generelt så føler jeg mig godt mæt og har også masser af energi :)

   • Ej de proteinpasta tror jeg, at jeg skal prøve :D har du nogle gode råd til når man skal til at undvære brød, pasta, kartofler osv., så man ikke føler at man mangler det?

    • Proteinpastaen er SÅ lækkert! :)
     Tror det kommer meget an på hvordan man i hovedet “opbygger” sine retter. Da jeg avr vegetar var det i hvertfald altid det spørgsmål der gik igen – hvordan opbygger du dine måltider, for de fleste tænker: Kødvalg-valg af kulhydrater og så en salat til alt efter valget ;)
     Jeg laver oftest sammenkogte retter, hvor jeg steger mine grøntsager. Når grøntsagerne er varme har jeg ikke samme behov for f.eks. kartfoler osv. Wokretter er også optimale at lave – så får man bare “deluxe”-versionen uden ris eller nudler :) Ellers så er der alverdens lækre ting der kan laves med æg – æggekage, muffins, tærter (uden bund), det er bare at være lidt kreativ :) Jeg savner det i hvertfald ikke længere :)
     Lasagne kan f.eks laves med butternut squash som lasagneplader og man kan skrælle lange strimler af almindelige squash eller gulerødder som erstatning for pasta :)

  • Har godt hørt at squash pasta skulle være rigtig godt (tror jeg også jeg skal prøve). Som du skriver, så er man jo opvokset med at ens måltid skal have kød, kulhydrat og salat/grøntsager. Det gælder vel om at finde erstatninger for kulhydraterne, eller erstatte det med lidt mere af nogle andre ting. Synes personligt også at sammenkogte retter smager bedste som de er :)

 2. Det er altså nogle rigtig fine resultater og det virker også til at være en super nemt og inspirerende program – med mad man gerne vil spise :)
  Sørgeligt at sidde i Schweiz og opdage det for sent, så jeg ikke kunne få nogle til at købe bladet til mig :(
  Bliver spændende at følge resten af forløbet!

  • Tusind tak :)
   Jeg synes faktisk også det er relativt nemt at følge :)
   Surt du ikke nåede at få bladet :( Men ellers kan man få adgang til det på iform, hvor man er abonnent :)

 3. Det er altså nogle rigtig fine resultater og ser ud til at være en rigtigt nemt og godt program – med mad man godt gider at spise og ikke er for besværligt (Sørgeligt at sidde i Schweiz og opdage det for sent til at få en til at købe bladet til mig)
  Men glæder mig til at følge dig og resten af programmet :)

 4. Meget inspirerende med dine resultater og sejt, at det går i den rigtige retning.
  Jeg overvejer kraftigt at købe artiklerne hos Iform, men vil lige spørge dig om noget inden:
  1) Levede du meget sundt inden du startede på programmet? Jeg tænker blot på, at det selvfølgelig vil være lettere for dig at undgå slik, kage, brød, pasta mv. hvis du ikke spiste det så ofte inden end hvis du spiste det dagligt?
  2) Er madplanen sammensat til alle 6 uger eller skal man selv vælge mellem nogle muligheder?

  Endnu engang, super sejt gået – og kanon fed blog :)

  • Tusind tak :)
   1) En gang før jul gjorde jeg :) Så kom der lidt mange søde, men sunde ting ned i december og så tog jeg til New Zealand, hvor jeg spiste hvad der blev serveret og levede godt :) I den periode har jeg sideløbende dyrket motion, så helt usund har jeg ikke været, til trods for at der røg en fire kilo på sidebenene ;) På New Zealand var det både brød, pasta, slik og kager der røg ned, men før det har jeg virkelig forsøgt at begrænse det. Så på den måde, så har jeg nok haft et godt udgangspunkt for dette program :) Men i de første fire uger af dette program tillader de faktisk at man får pasta, brød osv i begrænsede mængder, men det har jeg valgt at undgå :)
   2) De giver en masse valgmuligheder i programmet, hvor de f.eks. siger at du kan vælge mellem a, b og c. Og så er programmet opdelt efter uge 1+2, 3+4 og 5+6 :)

   Håber det gav lidt svar :)
   Held og lykke med det, hvis du giver dig i kast med det – og meld endelig tilbage hvis du får nogle gode resultater du vil dele :)

 5. Hvor er det flot!!! Gid jeg havde motivationen til at holde sådan en kur – beunder og misunder dig virkelig :)
  Og må jeg så stille et lidt flabet spørgsmål?
  Du ved, man ser ofte så mange billeder med piger der har 6-pack – eller i hvert fald bare meget flotte, falde markerede maver. Og så mit spørgsmål: slapper du helt af i maven på det der billede? eller spænder du lidt/meget i musklerne?
  Ved godt at det er et flabet og dumt spørgsmål… men vi piger har det jo med at sammenligne os selv med andre konstant – og ved ikke hvornår jeg bør være tilfreds med min egen mave… Måler man ud fra “afslappet” eller “spændt” tilstand?
  På alle de billeder der ligger på forskellige blogs, tumbler og instagram, findes der jo så mange mega trimmede piger. Men spænder de, eller slapper de af? :)

  • Haha, hvor er du bare sød :) Det spørgsmål er da ikke spor flabet! :) Jeg spænder mine muskler og det gør de fleste også på de billeder du ser rundt på nettet. Vi kvinder har rent genetisk en højere fedtprocent end mænd og derfor er det også sværere for os at få sixpack og vil vove at påstå det er de færreste som rent faktisk har en sixpack uden at de spænder en lille smule :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *