Sixpack: dag 1

Jeg havde et mål og havde også lagt en plan for det. Et realistisk et af slagsen, men inden jeg kom igang dumpede der et iFORM blad ind af brevsprækken med samme mål: sixpack!

De påstår at have lavet en plan, hvorved jeg om kun 6 uger har en sixpack. Med mit udgangspunkt, lyder det for godt til at være sandt! Jeg har dog imidlertid tænkt mig at følge det, for at give mig selv en udfordring og give deres program en chance. Efter de seks uger, regner jeg med at gå igang med min oprindelige plan :)

Nå, men lidt om deres program for de to første uger (som jeg desværre ikke kan skrive til jer i detaljerne pga. copyright osv.):

Kost:

De tager udgangspunkt i tre hovedmåltider og tre mellemmåltider. Kosten er proteinrig, som suppleres med masser af grøntsager, lidt sundt fedt og frugt. I de to første uger må man gerne få lidt kulhydrater, men de bliver langsomt fjernet og næsten helt elimineret i de to sidste uger.
Deres kostplan synes jeg lyder super lækker og den minder i forvejen meget om det mad, jeg normalt spiser. Jeg er dog ikke vant til at skulle veje min mad hele tiden og så er jeg ikke så god til at spise så meget kød, som de anbefaler (jeg er netop begyndt at spise kød efter at have været vegetar).
Her ser I hvad jeg spiste i går:

Morgenmad:
2 æg, 150 g pære, 100 g rød peberfrugt og 50 g tomat.

Formiddagssnack:
1 pære og 10 mandler.

Frokost:
Guacamole (af 50 g skyr og 1/2 avocado, 8 g soltørredetomater, citronsaft og lidt hvidløg), 300 g grøntsager: gulerodsstave, rød peberfrugt og tomater. Jeg burde også have spist 125-150g magert kød.

Eftermiddagssnack:
50 g tomater, en skive ost (30+) og 25 g iFORM flad mave-brød (se opskriften her, jeg laver et indlæg med det senere i dag).

Aftensmad (som virkelig ikke var særlig fotogen, øv!):
175 g kyllingefillet med timian (bagt i ovnen)
150 g sød kartofler  (bagt i ovnen)
ca. 300 g af revet gulerod, gulerodsmos (af bagte gulerødder), portobello svampe og rød peberfrugt.

Aftensnack:
Jeg er stadig ikke ovre mit jet-lag, så kl 20.00 gik jeg i seng… Det blev derfor ikke til nogen aftenssnack ;)

Træning:

Der skal i de første to uger trænes 3-4 dage om ugen, hvor der er 2 gange mavetræning og 2 gange konditionstræning. Dette kommer jeg ikke til at overholde, for jeg træner normalt dagligt og har fortsat tænkt mig at holde det niveau, hvor jeg så også inkluderer deres maveøvelser.

I går var jeg til bodyfit og stepfit. På grund af min rejse til New Zealand er det ved at være noget tid siden jeg har styrketrænet og det kan mærkes i dag :) Men på den gode måde – love it!

Og så til det lidt mere grænseoverskridende: før-billedet:

10 Replies to “Sixpack: dag 1”

 1. Glæder mig til at følge din process. Og hey du har jo allerede en ret flot mave. ;-)

  1. Fedt at høre! :D Glæder mig også til at vise jer min process. Og tak for komplimentet, selvom jeg selv synes der er alt for meget fedt på den pt ;)

 2. Rigtig fedt :) glæder mig til at følge processen :)

  1. Tak fordi du læser med! :) Det hjælper virkelig på motivationen, at vide at nogen derude “opdager” det hvis jeg ikke når i mål ;)

 3. Du har da ikke langt til sixpack ;).
  Er der en udførlig kostplan og trænigsplan i I Form bladet? Umiddelbart minder kosten meget om paleo. Få kulhydrater, meget protein og de sunde fedtstoffer :)
  Glæder mig til at se resultatet.

  1. Lige nu føles det som ret lang vej ;) Har en alt for høj fedtprocent pt, så skal have cuttet en del af før en sixpack bliver synlig ;) Men burde nu egentlig have musklerne til det nu her… :)
   Ja der er en udførlig kost og træningsplan. Kostplanen har de bygget op over 3 hovedmåltider og 3 snacks imellem. Der er tre forskellige valgmuligheder ved morgenmad, formiddag, eftermiddag og så to til aftensnacken. :) Derudover har de lavet et mavetræningsprogram og skrevet hvilke dage man skal dyrke konditionstræning og med hvilken intensitet :)

  2. Ved du om man stadig kan få bladet nogle steder – eller hvor man ellers kan finde guiden=

   1. Som abonnent kan man downloade den fra deres hjemmeside :) Ellers ved jeg at Mallibue.wordpress.com har lagt den ud, så du kan evt kigge forbi hendes blog ;)

 4. Hvor mange kcal er programmet på dagligt ca?
  Det vildt inspirerende

  1. Det ved jeg desværre ikke :/ iFORM har ikke regnet det ud i fht. kalorier og jeg har ikke selv regnet det ud, da jeg hurtigt kan blive for styret af det :/ Så kan desværre ikke besvare dit spørgsmål :(

Leave a Reply