Rødbedesalat

I mandags havde jeg besøg af de søde blogger-piger Danica (Fit For Livin’) og Stinna. Jeg skulle finde på noget lækkert at lave til aftensmad, som helst både skulle være nemt, kunne laves inden de kom, være sundt og vegetarisk.

P3183085

Jeg kiggede derfor forbi hos den altid inspirerende mad-blog twin-food, hvor jeg kunne huske en rødbedesalat de postede for lang tid siden, som var kommet på min to-do liste. Salaten opfyldte heldigvis alle mine føromtalte krav, så valget faldt hurtigt på den :)

Opskrift:

Til 2 personer skal der bruges:

  • 3-4 rødbeder – skrællet og skåret ud i tynde skiver
  • Fetaost – brug gerne rigeligt
  • Valnødder
  • Persille
  • 2 spsk honning
  • saften fra 1/2 citron
  1. Først skrælles rødbederne og skæres i tynde skriver.
  2. Herefter kommes lidt olie over rødbederne og de bages (på en bageplade med bagepapir) i 15-20 minutter ved 220 grader varmluft.
  3. Dernæst kommes rødbederne i et fad og drysses med valnødder og fetaost.
  4. Nu laves der en dressing af honning og citron, som røres godt rundt til den er ensartet
  5. Dressingen hældes over salaten og slutteligt drysses med persille.

Rødebedesalat

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *