Pyramiden ★ Kristina Ricken

Så er det blevet tid til fjerde og sidste indlæg fra Kristina. Jeg håber I har moret jer mindst ligeså meget som jeg har over hendes sjove og søde tegninger! :)

En dag sad jeg og så et spændende program i fjernsynet…pyramide1… det handlede om nogle mennesker der lavede en form for sport. Menneskerne inde i fjernsynet så glade ud, og de havde lavet en slags sjov menneske-pyramide!pyramide2Det så virkeligt sejt ud. Og man kunne tydeligt se, at man kom i god form af sådan en slags pyramide.

Hr. Mand og jeg havde også talt om at vi skulle lave noget sjov sport.. og jeg trængte måske også lidt til det, for jeg syntes, at tøjet var begyndt at stramme lidt..pyramide3…Så jeg kaldte straks på Hr. Mand

pyramide4 pyramide5…Hr. Mand lagde sig til rette på gulvet. Han var lidt nervøs. Nok fordi han var bange for om han var stærk nok..

pyramide6… nå, men jeg kravlede op. Men Hr. Mand kunne slet ikke finde ud af at gøre det rigtigt pyramide7..men det var som om han slet ikke hørte efter! pyramide8…til sidst kravlede jeg ned igen. Det nyttede jo ikke noget når han ikke koncentrerede sig om at gøre det rigtigt! Så nu har jeg sagt til ham, at han skal til at træne lidt mere, for jeg gider altså ikke lave sådan nogle ting med ham når han ikke tager det seriøst.

9 Replies to “Pyramiden ★ Kristina Ricken”

  1. Ha ha ha ha, den er jo alt for sød! :D

  2. Ha ha ha, super sjov, og fede tegninger. Min mand kiggede også og grinede med. Han var jo nødt til at se hvad jeg grinede sådan af :-)

    1. Haha! Godt han også griner med :)

  3. Klasse, klasse, klasse. Skønt med Kristina – det er bare at logge på hendes website, hvis man har brug for en lille griner.

  4. Tak tak fordi du har introduseret mig for Kristina, hendes blog udfylder et tomrum i mit øvrige bloglæserri

Leave a Reply