Proteinrig morgenmad

Jeg havde egentlig tænkt at I skulle få en masse lækre stemningsbilleder fra Skagen af. Det er imidlertid lidt svært at lave, når alt jeg har foretaget mig de sidste par dage har foregået liggende fra sofaen af. Jeg er nemlig blevet syg :( Øv, øv! Håber dog på at komme ud på en lille gåtur senere i dag langs stranden :)

Nå, tilbage til det indlægget egentlig skulle handle om – proteinrig morgenmad. Jeg har modtaget to bøtter proteinpulver fra Gymnordic.com og har været i gang med at eksperimentere lidt.

På  det første af de nedenstående billeder har jeg lavet en “yoghurt” bestående 20 g kokosmel, 60 frosne jordbær, 1/2 dl vand, 2 spsk skyr og et scoop Berry Milkshake proteinpulver. Det hele har jeg blendet sammen i min minihakker. På toppen har jeg drysset med hørfrø, mandler, jordbær og blåbær.

På  det andet billede har jeg blendet en “yoghurt” bestående 20 g kokosmel, 1/2 frossen banan, 1/2 dl vand, 2 spsk skyr og et scoop Banana proteinpulver. På toppen har jeg drysset med hørfrø, mandler og blåbær.

På det sidste billede har jeg lavet pandekager af en banan blendet med et æg og 1/2 scoop proteinpulver med banansmag. På toppen har jeg lavet halv portion  af “yoghurten” fra det første billede. Jeg har pyntet det med friske jordbær, blåbær og hørfrø.

protein

Proteinpulveret, som jeg har modtaget kan købes i forskellige smagsvarianter lige her. Jeg har som sagt fået tilsendt med Berry Milkshake og med Banana.

Proteinpulveret har jeg modtaget som gave af Gymnordic.

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “Proteinrig morgenmad

  1. Hejsa :) når du skriver scoop protein pulver, hvilket er det så? Der står noget andet når man trukket på det link, du har lagt ud? :) hilsen Mette

    • Hej :)
      Når jeg skriver et scoop, så er det bare måleenheden. Det varierer fra proteinpulver til proteinpulver, men der følger altid en måleske med og den svarer til et scoop :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *