Proteinpulver: Chocolate Hazelnut

protein

En af mine favorit smagsvarianter når det kommer til whey protein er Chocolate Hazelnut! Jeg synes simpelthen den er for lækker.

Jeg har  netop modtaget små poser med alle smagsvarianterne som Fitness Guru laver indenfor whey og isolate. Jeg synes det er en virkelig god idé de har fået sig, da det betyder at man ikke behøver købe en hel bøtte for at afprøve en ny smagsvariant. På den måde kan man bestille dem man plejer og så prøver et par forskellige poser og se om det er noget eller ej :)

Når jeg har fået testet dem alle vil jeg lave et samlet indlæg med dem, så kan I se hvad jeg og mine veninder synes om dem :)
Det kan jo være jeg finder en ny yndlings når jeg får testet dem alle, men indtil da er denne Chocolate Hazelnut og Strawberry White Chocolate helt klart i top 3! :)

Chocolate Hazelnut dufter sødt og minder mig lidt om Nutella (dog på en lidt syntetisk måde og nogen vil nok mene lidt for sødt og kvalm). Smagen er vildt lækker og igen til den søde ende. Kombinationen af hasselnød og chokolade giver en dejlig rund smag, som i den grad tilfredstiller min lyst til slik og chokolade.
Jeg har ikke eksperimenteret så meget i at bruge denne smagsvariant i forskellige opskrifter, så mange af nedenstående punkter er forslag og inspiration:

Smoothie/shake, efter styrketræning blender jeg 3 frosne jordbær, 4 isterninger og 2 dl mælk med to scoop – jeg kan lige love jer for det er en fantastisk kombination! Nogle gange kommer jeg også en halv banan i, hvilket den bestemt ikke bliver dårligere af :) Mælken kan desuden sagtens skiftes ud med vand.

– Opblandet med fromage frais/skyr. Her har jeg rørt en halv scoop  sammen med 2 dl fromage frais eller skyr og evt. lidt mælk. Det giver en meget mættende portion, som smager rigtig lækkert af hasselnød uden at det bliver for meget.

Iskaffe/ice blend, jeg har tidligere lavet denne iskaffe med almindelig chokoladesmag, men er sikker på at denne smagsvariant passer perfekt dertil! Den står i disse dage øverst på min to-do liste :)

– Kaffe latte, min søde bloggerkollega Danica (Fit4livin) har lavet en proteinrig kaffe latte, som jeg indtil videre kun har prøvet at lave med cappucino smag, men næste gang vil jeg prøve med denne smagsvariant. Kaffe latten er noget sødere og tykkere end den man normalt laver – som min kæreste beskrev den smager den næsten af flydende kage – så vær lige opmærksom på det hvis man ikke er til sådan noget ;)

Cheesecake bund, dette er endnu en ting jeg ikke har afprøvet, men som jeg håber at prøve i den nærmeste fremtid. Jeg har jo lavet en jordbær cheese cake, hvor jeg næste gang vil bytte mandlerne i bunden ud med ristede hasselnødder og så tilføje et halv scoop af denne smagsvariant. Som cheese cake fyld vil jeg enten bruge proteinpulver med vanilje- eller chokoladesmag.

Havregrød/overnight oats, endnu en gang vil jeg nævne Danica, for hun har vist også en kærlighed til denne smagsvariant. Hun bruger den hver morgen i hendes havregrød (se opskriften her).

Budding, jeg tror denne proteinbudding vil være oplagt at prøve med denne smag! :)

Is, her henover sommeren vil det være oplagt at blende en banan med et halv scoop proteinpulver og lidt mælk og så i isforme. Jeg tror det vil være den lækreste is man får ud af det! :) Eller måske bare blende noget af min smoothie/shake portion :)

Som I nok kan læse, så synes jeg denne smagsvariant er meget alsidig og kan nemt bruges i opskrifter! :)

Har I prøvet denne variant? :)

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

5 thoughts on “Proteinpulver: Chocolate Hazelnut

  1. Er der ikke mange sødestoffer og tilsætningssstoffer i proteinpulver? Vil rigtig gerne købe noget, men er ikke særlig vild med tanken om hvad der er i.

  2. Jeg er også helt vild med chocolate hazelnut. Min kæreste er helt pjattet med White chocolate strawberry ;-)
    For nyligt prøvede jeg også cappuccino – og det er min absolutte favorit! Den smager virkelig virkelig godt!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *