Proteinfluff

En opskrift jeg har brugt rigtig meget på det sidste – og som jeg får rigtig mange spørgsmål til, er det såkaldte “proteinfluff” eller protein-yoghurt, som jeg tidligere har kaldt det.

foto (1)

 

Nedenstående collage har jeg lavet ud fra billeder på min Instagram profil (FITinspirationdk) med opskrifter hvor jeg har brugt proteinfluff.

proteinfluff

Opskriften varierer lidt fra gang til gang, men jeg skelner primært mellem tre forskellige typer.

Til alle opskrifterne bruger jeg proteinpulver med smag af enten Berry Milkshake (fra Gymnordic) eller Strawberry White Chocolate (fra Fitnessguru). Når jeg skriver “1 scoop” er det målt med den måleske der følger med til den enkelte bøtte proteinpulver.

Den simple:

Denne opskrift er hurtig og enkel og giver en meget luftig masse.
1 scoop proteinpulver
En håndfuld frosne jordbær
Lidt vand

Det hele blendes og der tilsættes lidt vand løbende indtil en tyk konsistens er opnået. (Her bruger jeg en almindelig blender.)

Den cremede:

Denne opskrift kan til tider godt drille mig lidt med konsistensen og blive lidt for tynd. Jeg har erfaret at det er for mange frosne bær, som gør den tynd. Men ellers er denne super lækker og perfekt til at lave morgenmadstrifli :)

1 scoop proteinpulver
Et par frosne jordbær
1 dl skyr eller fromage frais

Det hele blendes :) (Her bruger jeg en minihakker der fulgte med til min stavblender)

Den grynede:

Knap så tiltalende navn, men når der tilsættes kokosmel bliver konsistensen ikke helt glat ligesom de to andre. Denne version er super lækker og har en tyk konsistens og det er min favorit. Man skal dog være opmærksom på at der er en del fedt i denne udgave.

1 scoop proteinpulver
1 dl skyr eller fromage frais
1 dl kokosmel
En håndfuld frosne jordbær

Det hele blendes :)

(Her bruger jeg en minihakker der fulgte med til min stavblender)

 

Proteinpulveret har jeg modtaget som gave fra de to firmaer.

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

18 thoughts on “Proteinfluff

    • Ja det gør jeg :) Jeg laver primært den som jeg også skriver om i dette indlæg :) Den er nemlig både hurtig, smager godt og så er det oftest noget jeg har i mine skabe. Jeg laver den også nogen gang på havregryn og solsikkerkerner som hurtigt ristes med lidt honning på en pande :)

  1. Pingback: Proteinpulver: Strawberry white chocolate |

  2. Lyder lækkert. Leder efter inspiration til en god dessert uden sukker og dette kunne være en mulighed :-)
    Men hvilke proteinpulver bruger du? Jeg har prøvet valleprotein, men det smager virkelig ikke godt.

  3. SÅÅ LÆKKERT!
    har lige et spørgsmål: er det irrelevant om det er whey eller casein man benytter, har nemlig selv prøvet med whey, men jeg synes ikke det fluff’er overhovedet, hvorimod med casein der fluff’er det helt vildt? er det bare mig der har været uheldig eller er der rent faktisk en forskel? <3

  4. SÅÅ LÆKKERT!
    har lige et spørgsmål: er det irrelevant om det er whey eller casein man benytter, har nemlig selv prøvet med whey, men jeg synes ikke det fluff’er overhovedet, hvorimod med casein der fluff’er det helt vildt? er det bare mig der har været uheldig eller er der rent faktisk en forskel? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *