Polar FT4F

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg ELSKER at træne og slet ikke kan få nok, derudover er jeg ret pjattet med tal. Der gemmer sig en lille nørd i mig, som elsker at vide facts og som synes tal er utroligt sigende og dejligt målbare. Et pulsur kombinerer for mig de to ting og er derfor en oplagt gadget for mig at have om armen. Jeg har været i gang med at teste modellen FT4F fra Polar, som jeg har fået af Abilica. Uret har de på tilbud til 489 kr for både dame- eller herre modellen. Jeg har selvfølgelig dame modellen i den fineste pink! Pulsur-02.08.13Uret er opbygget utrolig simpelt og man kan starte ligeså snart batteriet er sat i og man har indtastet personlige oplysninger som højde, vægt, alder og køn. Uret kommer selv med en beregnet max puls, som man kan ændre hvis man selv kender sin og ønsker det mere præcist. Derudover følger et justerbart pulsbælte med, hvor man skal klikke sensoren på. Pulsbæltet sætter jeg lige under sportsbh’en eller under elastikken på sportsbh’en (afhængig af modellen).Og så er man ellers good to go.

polar

Jeg bruger mit til både fitness og udendørsløb. Til fitness har jeg primært fokus på antal brændte kalorier, hvor jeg forsøger at bruge det som motivationsfaktor til at give den lidt ekstra. Jeg forbrænder 5-600 kcal ved en steptime og mellem 3-500 kcal til bodyfit eller stram op. Det er for mig en god indikator for hvor effektive timerne er og hvad jeg får ud af dem kontra løb. Det er nemlig ved løb jeg forbrænder mest. Her runder jeg typisk 7-800 kcal efter 10 km (ca. 55 min). Jeg elsker dog hold timerne rigtig meget, så til trods for at kalorieforbrændingen er lavere for mit vedkommende, så prioriteres hold timerne. Jeg synes det er vigtigt at træne fordi man har lyst til det og ikke fordi man ønsker et bestemt tal på pulsuret – det må endelig ikke tage overhånd, men blot bruges som indikator og måleredskab i min optik.

På mine løbeture bruger jeg uret til at holde øje med min puls. Det regner jeg med at skrive mere om senere, hvor jeg vil skrive lidt om LISS og HIIT træning med pulsur.

loeb 02.08.13

Sponsoreret indlæg: Pulsuret er modtaget af Abilica.

4 thoughts on “Polar FT4F

  1. Hej Tine! Jeg fandt lige denne guide. Jeg har også et pulsur fra Polar og er rigtig glad for det. Jeg har dog et “problem”, for jeg ved ikke, hvordan man slukker uret og det har pt. bare været tændt i 3 uger … Håber du kan hjælpe :)

  2. Hej

    Håber du kan hjælpe mig, jeg vil gerne ud og købe et pulsur, men er i tvivl om det skal være med GPS eller uden. Jeg synes polar har er fedt ur, men jeg vil gerne bruge det til løb og planen er at løbe halvmarathon næste år men det skal også bruges til bare at træne i fitness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *