Pigen bag

Hej du søde læser :)
Først og fremmest velkommen til min blog!

Mit navn er Tine og jeg er en 25-årig diplomingeniør inden for bioprocesteknologi.
Jeg har altid været en meget aktiv pige, der gennem årene har fået afprøvet de fleste forskellige sportsgrene. Jeg har dog altid sværget til løb, fitness og styrketræning, som også er der jeg lægger min energi for tiden.

bedste sundhedsblog fitness blog sundhed

Når jeg styrketræner, er det med frivægte, min cardio-træning består af en god blanding af løb (gerne masser af det!) og spinning.

Mit mål med træningen og den sunde kost er at få et fantastisk før og efter billede samt at have det godt i min egen krop. Træningen er utrolig vigtig for mig, da jeg har erfaret at jeg på den måde kan undgå slemme migræne-anfald og så får jeg meget mere overskud i min hverdag. Kosten skal selvfølgelig også være på plads og er alfa omega hvis jeg skal nå målet om et fantastisk før og efter billede.

Jeg oprettede denne blog i november 2012, hvor jeg ønskede at fastholde min motivation og glæde for at træne. Julen lå nemlig lige rundt om hjørnet og derefter skulle jeg til New Zealand – så jeg ville gerne give den en ekstra skalle inden da. Siden da er læsertallet steget stødt og det samme er min motivation! :) Jeg håber at jeg gennem bloggen også kan motivere mine læsere til en aktiv livsstil med dertilhørende sund kost.

Hvis I har spørgsmål til mig, er I velkommen til skrive en mail til mig på: fitinspirationdk@gmail.com

9 Replies to “Pigen bag”

 1. Hei Tine!
  Grunnen til at jeg skriver til deg er fordi jeg gjerne vil invitere deg til å få en profil på http://www.physicsports.com. Det er et nettsamfunn for sportsinteresserte og koster deg ingen ting, akkurat som facebook.
  Men jeg vil gjerne tilby deg en VIP-profil der. Fordeler med det er at du bl.a. har god mulighet for å markedsføre deg selv i forhold til sponsorer, media, forskjellige firma innen idrettsverden og du kan også helt gratis reklamere for deg selv hvis du ønsker det (mange som f.eks er personlig trener eller arbeider med noe annet som kan interessere folk innen idrettsverden synes dette er interessant).
  Det er altså ingen ulemper ved å bli medlem og man kan når som helst melde seg ut igjen.
  Dette er et nettsamfunn som nettopp har åpnet innen skandinavia (har vært åpent i syd-Europa og syd-Amerika i nesten 1 år og nå åpner de i resten av verden) og derfor går vi ut til spesifikke personer som vi ønsker å få med nå i starten.
  Så nå har du fått invitasjon, lag en VIP-profil hvis du ønsker, det er helt gratis
  Med vennlig hilsen
  Evie L. Madsen
  IFBB Bodyfitness World Champion

 2. Hej Tine,
  Jeg synes du fortjener en masse credit, for du er da for sej. Fedt at du har kunne mærke forskel på dine migræne-anfald, igennem kosten! Det er da et kæmpe bonus.
  Din blog er super fed, som jeg personligt holder meget af at følge.
  Jeg har selv en rimelig nyopstartet blog – og jeg får rigtig meget inspiration igennem din blog. Så du lever da fuldt op til dit navn :D
  Hilsen
  Nadja (Sunderehverdag.dk)

  1. Tine / FITinspiration says: Reply

   Hej Nadja,
   tusind tak for din søde, søde kommentar – den varmer :)
   Jeg skynder mig at kigge forbu din blog :)

   Rigtig god jul

 3. hej Tine tak for din inspirerende blog! jeg har læst et indslag om motivation herinde og nu kan jeg ikke finde det…har du slettet noget? det var et virkelig godt indlæg om at tage ansvar etc….jeg mangler at læse det – det gav mig håb og lyst til at komme igang! :) igen tak for bloggen!

 4. jeg fandt det ;)

 5. Frederikke Østergaard Jensen says: Reply

  Hej Tine
  Jeg har skrevet en mail til dig, med nogle spørgsmål som jeg håber du vil svare på :-)

 6. Kære Fitinspiration,

  Jeg hedder Sara, og er Producer hos VICE.

  TELMORE har bedt os om at finde nogle fede bloggere, i forbindelse med en kampagne, og jeg tænkte, at det kunne være noget for dig.
  TELMORE har lavet et nyt abonnement ved navn Telmore Play, hvor du udover fri tale, sms og data også får en kæmpe pakke med en masse underholdning.

  Du får adgang til de bedste serier og film, tusindvis af e-bøger, populære magasiner, nyheder og musik.
  HBO-Nordic, Tv-2 Play, Eurowoman, Euroman, Gastro, Politiken, Ekstrabladet, C More, Mofibo, Rum og Telmore Musik.

  Du får 6 måneder med abonnementet, hvis du laver 4 posts på enten blog eller Instagram i løbet af de næste 2 uger f.eks. 2 af hver.
  Vi vil rigtig gerne se dig på Roskilde enten i morgen (torsdag) eller fredag, hvor vi dér vil starte dig abonnement og dit første instagram billede vil blive taget.

  Du har redaktionel frihed, og skal bare skrive om indholdet. Altså f.eks. Game of Thrones på HBO-Nordic, en artikel i Politiken, et nummer du lytter til på Telmore Musik eller noget med Eurowoman.

  Hvad siger du til det?
  Jeg behøver svar i dag – senest i morgen.

  Glæder mig til at høre fra dig!

 7. Hej,
  Jeg følger dagligt din blog og synes det er meget interessant! Du er en stor inspiration for mange, inklusiv mig selv :-)
  Jeg tænkte på, om du kan skrive nogle af dine ynglings-sange at løbe til?

 8. Hej Tine, din blog ser interassant ud, jeg tænkte om det kunne være interassant for dig at vi i den forbindelse skrev noget om healing i forhold til de skader der trods alt også er og kommer, se evt. mere på https://krystal-healerhuset.dk/hvad-er-healing/ her vil vi kunne hjælpe forhåbentligt ikke mange (da vi ikke bryder os om at mennesker bliver skadet) men at dem der så bliver skadet pga sport mm. vil kunne få hjælp på en måde der ikke har så skadelige virkninger på kroppen, da healing er helt uden bivirkninger.
  Mange Hilsener
  Thomas Krystal & HealerHuset

Leave a Reply