Personlig træning

Det er en kæmpe glæde at kunne præsentere fire pakker, som jeg har udarbejdet. Pakkerne hos mig kan I købe igennem SeierFitness, hvilket jeg har skrevet lidt om til sidst i indlægget :)

Står et af følgende udsagn højt på din ønskeliste?

  • at komme i dit livs bedste form?
  • at smide de sidste kg eller opbygge muskelmasse, men ved ikke hvad der skal til?
  • at få de nødvendige redskaber, så du kan komme helt i mål?
  • at leve et sundere liv med øget velvære og øget livskvalitet?

Uanset målet, så er jeg sikker på jeg kan hjælpe dig.

Jeg arbejder ud fra tankegangen om at vi alle er forskellige og unikke. Derfor skal træning og kost tilpasses og skræddersyes efter dig og dine behov for at vi sammen kan skabe de allerbedste resultater. De resultater du går og drømmer om. Motivation og træningsglæde er centrale nøgleord for at det lykkes og derfor vil jeg udfordre dig igennem forløbet. Jeg vil være din opbakkende og støttende træner, der sørger for at du når derud hvor forandringerne for alvor begynder. Det er din vilje til forandring, der er vores fælles fundament.

På 10 uger kan vi nå langt – tør du?

Al træning vil foregå i SeierFitness, Spanien 1, 8000 Aarhus. Et fitnessmedlemskab til SeierFitness er ikke en betingelse for at have et forløb.PT-Tine

Ønsker du at købe et af ovenstående forløb hos mig, så kan du bestille lige præcis dét forløb du ønsker med det samme ved at sende mig en mail på tine@seierfitness.dk, så vi sammen kan få realiseret dine drømme og mål.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *