Pandekager af havregrød

IMG_6125

Det var slet ikke meningen, at der skulle være så meget om pandekager, men nu hvor opskriften blev efterspurgt et par gange – så skal I da også få lov til at få den ;)
Den er faktisk meget simpel og består egentlig bare af havregrød og æg og blev oprindelig lavet i mangel på banan.

pandekager

Fremgangsmåde: 

  1. Bland ca 0,75 dl kogende vand sammen med havregryn, sødemiddel (kan undlades eller erstattes af to tsk sukker) og salt.
  2. Blend det hele til en ensartet masse (jeg brugte min højtelskede minihakker)
  3. Tilsæt ægget og blend det igen. Konsistensen skal nu gerne være som almindelig pandekage dej – ikke for tør og ikke får våd (haha, sikken god forklaring, hva’?)
  4. På en varm pande kan pandekagerne nu laves – enten som små, mellem eller én stor :)Der kan også tilføjes vaniljepulver, revet appelsin- eller citronskal, kokosmel, hørfrø osv. Kun fantasien sætter grænser ;)Note: Havregrøden må helst ikke være alt for varm (dvs. ikke kogende) når ægget tilsættes.

 

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

9 thoughts on “Pandekager af havregrød

  1. Fantastisk! Der er jo et hav af opskrifter på diverse pandekager, men jeg manglede en nem og enkel opskrift på pandekager, som du serverede på et sølvfad! OG OG Fantastisk blog i det hele taget, jeg er begejstret og nu fast læser ;)

    Stine ;)

    • Ja det er der nemlig! :) Tusind tak for al den ros – er virkelig glad for at høre at du er blevet fast læser :) Skriv endelig hvis der er noget du gerne vil se mere eller mindre af på bloggen ;)
      Og så håber jeg du får en rigtig skøn weekend!
      – Tine :)

  2. De ser nemme og lækre ud.

    Men for at gøre det endnu nemmere, så lurer jeg på om nogen har prøvet at fryse dem? Hvis de kan fryses har man jo et super nemt bud til noget der kan stille den lille sult, når man kommer hjem fra job.

    /Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *