På det seneste…

…har jeg haft lidt travlt – men på den gode måde! :)

Jeg har nemlig fået trænet en hel del med søde veninder (heriblandt Stinna, som I kan se på billedet), jeg har spist lækker med på Råbar sammen med et tre skønne bloggere, jeg har hentet startnumre til iFORM-løbet (hvor jeg i morgen løber 10 km med min løbemakker Susan), jeg har forsøgt at lave mandelknækbrød (som blev lidt for bløde) og så har jeg her til aften spist på Cafe GLAD! sammen med Annaeiholm og susanmilo.

Det var lige et par highlights fra de sidste par dage i min kalender. Billederne har jeg haft postet på min instagram, så mange af jer har nok allerede set dem. Men til de af jer, som ikke har, så kan jeg oplyse at man nu ude i højre side af bloggen kan følge lidt med i hvad der sker inde på min Instagram profil. Jeg er nemlig meget aktiv derinde, så hvis der er lidt stille på bloggen, så kan I altid kigge forbi derinde :)

insta

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

5 thoughts on “På det seneste…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *