På det seneste..

… har jeg haft lidt travlt. Jeg synes dagene flyver afsted for tiden og jeg savner i den grad at blogge! Så det er bestemt ikke med min gode vilje at der har været så stille herinde og på Instagram :( Jeg ved endnu ikke om jeg kommer til at holde efterårsferie, men jeg overvejer det virkelig! I så fald, så håber jeg at få tid til at pleje lidt om bloggen. Jeg synes den trænger til et nyt layout – og det har jeg gået og tænkt på siden før sommerferien, så nu må det vist snart være tid :)

Selvom jeg har travlt, så har jeg heldigvis fået lavet lidt af det jeg nyder rigtig meget – træning med de sødeste Gymbag-piger :) Vi testede både en sportsgren lørdag og søndag. Begge dele var vildt sjovt og vi har fået nogle rigtig fine billeder ud af det. Så synes I skal holde øje med Gymbag det næste stykke tid (I kan følge os via Bloglovin her), hvor der også kommer en give away op senere i dag :)

Derudover var jeg i sidste uge Ugens Blogger hos jegelskermode, hvor I kan se portrættet her. Interviewet ligger lidt tid tilbage, hvilket I kan se ud fra nogle af mine svar, men ikke desto mindre, så synes jeg resultatet er blevet rigtig godt og det håber jeg også I synes :) Måske var der også noget I ikke vidste om mig? Jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke rigtig har nogen idé om, hvor godt I læsere kender mig? Hvis I har lyst til at vide mere, så skal I være hjertens velkomne til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet eller læse bloggerportrættet jeg har lavet hos Gymbag her.

Ugens-blogger-fitinspiration

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

2 thoughts on “På det seneste..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *