Overnight oats – goes chocolate!

Jeg er kæmpe fan af morgenmad og synes det er den bedste måde at starte dagen ud på :) Under min løbetræning op til marathonet har jeg nydt rigtig godt af overnight oats (på dansk er der nogen, der kalder det køleskabsgrød), som er hurtigt og nemt når man skal tidligt op og spise inden løbeturen. Samtidig indeholder det rigtig gode kulhydrater, som er vigtigt at få indenbords inden en lang løbetur. Derfor var der ikke nogen tvivl om, hvad min “marathonmorgenmad” skulle bestå af. Billederne i søndags blev mildest talt dårlige, så jeg har i går aftes genskabt retten, men kom til at tilføje kakaopulver. Det blev den nu altså ikke dårligere af :)

IMG_9348

Ingredienser:

1 dl grovvalsede havregryn
2 spsk kakaopulver (kan undlades eller evt. nedjusteres lidt)
1/2 dl kokosmel
1 knivspids salt
1 dl æblemos (min er hjemmelavet, men tror sagtens man kan bruge de færdigelavede eller rive et æble)
1/2 dl juice (min æblemos er ikke så sød. Denne mængde kan op-eller nedjusteres efter hvor sød man ønsker sin grød)
1 dl mælk (op-eller nedjusteres efter juicemængden!)

10 hasselnødder

Alle ingredienserne røres godt sammen og stilles i en lukke beholder på køl natten over. Hasselnødderne hakkes og kommes på toppen.

IMG_9340

 

IMG_9345

Share on:
Share on FacebookPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

14 thoughts on “Overnight oats – goes chocolate!

 1. Det ser vel nok lækkert ud!
  Hvor langt er du nået i forhold til dit mål? Kommer der snart en update igen? Det er SÅ spændende og følge med! Tusind tak for en skøn blog og god inspiration!

  • Vægten har stået meget stille den sidste måneds tid. Den sagde 67,3 kg i morges :) Så er kun 300 gram fra mit næste delmål.
   Jeg skal dog nok lige have en mente at der snart skal komme en update herinde ;)
   Og tusind tak for de søde ord, det sætter jeg virkelig pris på at høre!

  • Hej Didde-Marie :)
   Jeg bruger altid usødet kakaopulver i mine opskrifter. Normalt skriver jeg det også, men får altid så mange spørgsmål på hvad usødet kakaopulver er og hvor man kan købe det, så denne gang undlod jeg det, hehe :) Jeg synes ikke jeg oplever nogen bismag når jeg blander det i skyr osv. :)

 2. Jeg følger lidt med i dit vægttab herinde, og hold nu op hvor er du sej altså! Kæmpe respekt for at du kan blive ved og holde motivationen oppe.

  Lige i forhold til opskriften på overnight oats, kan man så ikke lave det uden kokos? Jeg er nemlig ikke kæmpe fan af det, men synes ikke jeg umiddelbart kan finde nogle opskrifter uden.

  • Du er for sød, tusind tak! :) Min motivation går nu altså også op og ned og varierer utrolig meget fra dag til dag, men det er lidt af at skræk-scenario at skulle vise et decideret vægtøgning på bloggen, så det i sig selv er en ret stor motivation ;)

   Du kan sagtens lave den uden kokosmel! Det eneste du nok lige skal vurdere er væskemængden, som skal nedjusteres lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *